2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar sınav giriş yerlerini nerden öğrenebiliriz
-
@nurkse_fakir Sınava girmeye hak kazananlar listesinin altında gerekli açıklamalar ile birlikte yazıyor.
-
arkadaşlar iş hukuku , 4857 iş kanunu dışında başka bir bölüm içeriyor mu
-
Tedaş da neden hiç kadın müfettiş yok özel bir durum mu var acaba
-
Tedaş gümrük bu kurumlar kadınları müfettiş olarak istihdam etmiyor. Başvuru listesinde bir sürü kadın ismi var. Ben anlamıyorum bu insanları neden başvuruyorlar alım olmadığı halde
-
Canımız istedi başvurduk, yapacağımızı düşündük başvurduk. Adalet kontrolörlüğe başvurmadm ama şu an anlıyorum kimseyi düşünmeye gerek yokmuş keşke ona da başvursaymışım. Kadın müfettiş almıyorlarmış... Laf! Kadın müfettiş neden almıyorlar, neden ayrım yapıyorlar diye sorgulayacağınıza başvurmayın diyorsunuz.
-
@hakan1122
sorgulanicak her sey bitti bu mu yani ? Ayrıca siz mi seciyorsunuz nerden biliyorsunuz ? Neden almıyorlar diyeceğinize bunu mu yazıyorsunuz ? Yazıklar olsun sizin gibi zihniyete! -
@hakan1122 niye başvuruyorsunuz demissiniz bir de.. SIZENE?
-
Yahu ne bu sinir? Bana neden kızıyorsunuz. Benim içinde bu çağda böyle kriterler olması kesinlikle anlamsız. Ama ortada bir durum var. Şu an ne yazık ki bazı kurumlar bazı mesleklerde kadın istihdam etmiyor. Şimdi kurumun böyle bir önceliği varken amacsizca basvurmanin anlamı ne? Bırak şansı olan birisi başvursun. Onun kismetine neden engel oluyorsun?? Keyfimden başvurdum diyor böyle bir kafa yapısı olabilir mi ya.
-
Hakan BEY... Amacsızca başvurmadm 3 yıldır kpss sürecindeyim ve ilk günden beri müfettiş olmak istiyorum. Puanımı almışım, fırsatı yakalamışım, başvuruya gidince görevlilere sormuşum "kadın-erkek ayrımı yok" diye özellikle beni teşvik etmişler. Eğer ortada bahsettiğiniz gibi bir kısmet nasip olayı varsa benim nasibimin orası olmadığını nerden biliyorsunuz?Daha fazla polemiğe girmeyeceğim başarılar dilerim.
-
Arkadaşlar birbirimizi kirmayalim.Herkes zor zamanlardan geçiyor.Bazı mesleklerde cinsiyet ayrımı var.Ancak bu kimsenin başvurma hakkına engel değil.Sayıştay mesela bayan sayısı az ama alım oluyor.Ya da teftiş kurulları.Kişi vicdanıyla hareket ettiği sürece sıkıntı yok bence.
-
Sınav öncesi böyle motivasyon kırıcı şeylere gerek yok tedaş da kadın müfettiş istihdam eder teias gibi teiaş mülakat sonuç listesinde kadın müfettiş vardı çok sayıda
-
Kadın kaymakam oluyor, belediye başkanı oluyor da müfettiş mi olmayacak geçiniz efendim
-
sınav giriş belgesini kurumdan alan oldu mu ? siyasalda mı giriyoruz kesin olarak
-
Bugün gördüm 19 nisana kadar giriş belgenizi sınava gireceğiniz yerden alın diyor. İstanbul’dan geleceğim sınav günü Ankara’da olucam nasipse. Sınava girememe durumu olur mu ?
-
@giallorosso Sınava gireceğimiz yerden 9:30 a kadar alabileceğimiz yazıyor.
-
Emanetçi falan bulabilir miyiz orada? Giriş belgesini yarın alıcam sınav kurallarını falan bilmiyorum haliyle.
-
@beveridge-eğrisi emanetçi illa olur hocam.Onlar bizden çok sınavı takip ediyor.En kötü oralarda bırakacak yer bulutuz.
-
Yanlışlar doğruları götürüyor mu bilgisi olan var mı
-
hukuk ( ilanda yazan ek konulara bakmadan girdim. bakanlar için yapılası olabilir) ve iktisat bence zordu. muhasebe orta derece zorlukta. maliye ise kolay gibiydi. ingilizcem çok iyi olmadığı için zorluk derecesi bildiremiyeceğim. iyi olan kazansın artık