22 ŞUBAT 2019 KendiSesinOl İİBF Atatürk Kültür Merkezi Basın Açıklaması!
-
milli kütüphane topyekün gelsin ve dershaneler
-
bu başlığı arkaya düşürtmem :))
-
Tüm İİBF alilesini #İİBFAnkaradaToplanıyor tagiyle twitter a davet ediyorum. Biz sesimizi duyurmazsak kimse duymaz. Duyarlı olalım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz her mecrada ne kadar kalabalık olursak o kadar ciddiye alınırız. #kendisesinoliibf #İİBFAnkaradaToplanıyor
-
Keşke Ankarada olabilsem o tarihte. Ne kadar olamasam da sanal olarak yanınızdayım twiitterdan
Bu başlık gerilerde kalmamalı kesinlikle arkadaşlar -
Bugün bir video gördüm internette, emeği geçen herkes sağolsun, bir vekile ulaşılmış belli ki, dertlerimiz anlatılmış, Meclis kürsüsünden beyan imkanı doğmuş. Dile getiren ve getirilmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum kendi adıma.
Bu vesile ile basın açıklamasının önemini birkez daha hatırlatmak gerek.
-
Arkadaşlar bu cuma Ankara eksiksiz katılsın bu basın açıklamasında ne kadar fazla olursak o kadar etkili olur diğer sehirlerdende imkanı olan arkadaşlar gelsin malum böyle organize olmak bizim için biraz güç olduysak hakkını verelim
-
Ben de orada olacağım hayatımda hiç böyle bi etkinliğe katılmadım insanın kafasında soru işareti oluyo malum insanlar sokağa öğretmen çıkınca "vay garip öğretmenler hakları yeniyor" diyor ama biz çıkarsak bi ismimiz yok serseri derler okumuyorlar anca sokaklara çıkıyorlar derler vatan haini diyecek olan bile çıkar.Hatta akşam esnaf dayımız televizyonda falan görürse inşallah yarını komşusuna "yahu ülkenin derdi bitmez ki bak bide şimdi iibf diye bi örgüt çıktı" demez.Umarım bize yakışacak ve örnek insanlar olduğumuzu herkese gösterecek güzel bir katılım olur.
-
Arkadaşlar etkinlik kaçtaydı , ne durumda? neden bu başlık aktif değil bugün
-
Bugün istediğimiz hak ettiğimiz kadroları alma günü birde mümkünse 500 1000 gibi komik rakamlar kullanmayalım zaten onlar kisintiya uğrayarak bize dönüyor 10 bin diyelim 5 bin verirlerse şükür.
-
Arkadaşlar etkinlik kaçta ben mi göremiyorum sayfada dünden beri de bakıyorum belki yazılır diye ama. Saati öğrendiğim an Kızılay’dan geçiş sağlayacağım. Bekliyorum.
-
@mbguy 14.00 hocam
-
@issizmezun tamamdır hocam teşekkürler
-
Etkinliğe katilamayan arkadaşlar da twetter destek olsun lütfen #kendisesinoliibf tagıyla
-
twitter etkinliği saat kaçta?
-
Çok büyük kalabalık vardı öyle böyle değil (!)
-
@mbguy katılım nasıldı hocam gerçekten anlaşılan pek kişi gelmemiş
-