Ankarada oturulacak nezih semtler
-
Arkadaşlar Ankaraya taşınacağım inşallah.Kirası uygun olan sakin güzel bir semt önerebilir misiniz.
-
@ilerlemeyedevam ulus bentderesi çinçin yenidoğan
-
@keynesinabv kardeş naptın adam en belalı yerleri sormuyor.Birde ece caddesi desen tam olacaktı.
Kira için pursaklar ve altındağ biraz daha uygun olur.Ama merkeze de yakin olsun dersen altındağ iyi.
Altındağ, Hüseyingazi, dogantepe,Aydinlikevler(eski binalar).Pursaklar ve saray (merkeze saray biraz uzak) -
@keynesinabv cok acımasız bir yorum olmus hocam
-
@ilerlemeyedevam çalışacaksınız çalıştığınız yere yakın oturulabilecek yer önerisi bence daha iyi olur Hocam. Onun dışında Yenimahallenin merkezini önerebilirim. Demet tarafına falan şakın bulaşmayın ama
-
Teşekkür ederim üstadlar.Sağolun varolun.Hayırlı akşamlar dilerim.
-
Sincanı da gözardı etmeyin tabi
-
Goçhisar
-
@ilerlemeyedevam hocam batıkent, eryaman, ümitköy, cebeci Ankara'da işyeriniz hangisine yakınsa tercih edebileceğiniz yerler. Bunların arasından ümitköy biraz pahalı ama diğerlerinde kiralar ortalama düzeyde.
-
Hocam iş için mi geleceksiniz dershane için mi? Ulaşımda toplu taşıma mı kullanacaksız şahsi aracınızı mı? İş için ayrı dershane vs için ayrı ayrı yerler söylemek daha doğru olur.
-
Mamak yesilbayir mah nasil arkadaslar
-
Aşağı ayrancı bahçelievler emek Çankaya kimse buraları söylememiş. Ankara’nın en nezih semti buralardır. Aydınlıkevlere 2 gün önce gittim. Orada nezihlik kalmamış. Mümkünse sıhhıyeden sonrasını tercih etmeyin
-
@sim kirasi uygun olan demis hocam ondan sebep
-
@ilerlemeyedevam cebeci emek ve yüzüncü yılda oturdum şuan ayrancıdayım bence en iyisi ayrancı , şuan 2+1 evde oturuyorum 900 TL kirası , tunalıya Kızılay'a yürüme mesafesinde , biraz carşı pazar pahalı ama mahelle güzel , evler bitişik nizam değil , görece sokaklar yeşil , insanlarıda saygılı
-
Kirası uygun ve sakin bir semt olarak eryamanı önerebilirim. Yaş ortalaması 65+, yaşayanların çoğu kamu emeklisi. Yeni avmmiz hafta içi hafta sonu vakit geçirmek için tavsiye edilir. Genelde saat 20:00'a kadar sitenizin otoparkında yer bulabilirsiniz otoparksız site yoktur. Semt park bahçe açısından zengindir, trafik karmaşası iş giriş-çıkış saatleri arasında yoktur, çekeceğiniz trafik yoğunluğu da bir kavşakta iki kez ışık beklemek olacaktır fazlası olmaz. Özel okullar bol miktarda bulunur, kızılaya metro, otobüs, öho bulunur. Kızılaya uzaklığı 25 kmdir, saat 07:20'de metroya binerseniz 45-50 dakika sonra kızılay metroya varırsınız. Ben önceden batıkentte yaşıyordum evlenince eryamana geldim, batıkent ve eryaman bence memur yaşamı için ideal, batıkent biraz daha lüks oldu bunu da belirtmekte fayda var. 20 yıllık binalardan bir ev alıp oturayım derseniz hâlâ uygun fiyatlara (3+1 90 m2~130-160 bin) ev bulabilirsiniz. Benim için en önemli kriter otopark ve planlı bir çevre, bunu da belirteyim ki çok fazla övdün demesin kimse
-
@olursaolur altımızda bir bekar 1000 lira kirada oturuyor. Aşağı ayrancıda oturuyorum. Kiralar sandığınız kadar çok değil. En yüksek 1500 tl
-
@b-ays mamak tarafı vasat ama mahalleyi bilemiyorum.
-
@evandro bahsettigim yer saat kulesinin orasi hocam gecen guzel bir kiralik ev ilani gordum de . Ama dediginiz gibi mamak sıkıntılı sanirim
-
@bayke hocam sehit osman avci taraflari nasil . Ya da carsi diye bir yer geciyor. Oralarda rezidans var baktigim 1 arti 1 bana yetecektir kiralarda aidat dahil 850 900 arasi
-
@b-ays Şehit osman avcı güzeldir hocam, etimesgut çarşıyı pek tavsiye etmem sincan, altındağ, pursaklar, mamak taraflarını es geçmenizi tavsiye ederim. Rezidans olayinda da tek sıkıntılı durum komsularınızın gayriahlaki işlerde çalışma riskleri olacaktır. Rezidansta ailelerin yaşadığından emin olmaya çalışın, şehit osman avcı da planlı, yeni inşa edilmiş bir mahalle. Istanbul yolu metrosuna yakın yerlerden ev bulmanızı öneririm.