2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo inşallah lehimize bir düzenleme gelir ve tez vakitte ilan:) Teşekkürler üstad
-
@LioN hıhı gördüm onu ben guya kitlendim ya gozum 85 sonrasi dogan ilanlarini görmüyor görmek istemiyor
-
#YılBitmedenSınavİlanıBekliyoruz Twitter a bekliyoruz
-
@karar guy un diğerlerinden ne gibi farklılıkları var? Neden en düşük yer olarak görülüyor? Maaş olarak farkı yok bildiğim kadarıyla
-
Katılım cok yok bugun twitterda pfff son 5 omrumden omur gidiyor
-
@sinoki hocam çok zor bir psikoloji hakikaten, umarım bir sürpriz olur da gelir. Üstadın da belirttiği gibi bir yönetmelik düzenlemesi sözkonusu ise eğer, önce onu görmek lazım galiba ilan için. Tabi böyle bir düzenleme olacak mı bilmiyoruz. Umarım yıl bitmeden "lehimize" bir sürpriz olur ve ilan gelir...
-
@strtmn hangi konuda yönetmelik ben ilk duydum..valla öyle uzuluyorumki kısmet diyerek bile hafiflemiyor uzuntum dile kolay 5 sene
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Aslıhannn Dostum çok uzağa kalmayacağını umuyorum ama buna dair muhtemel yönetmelik düzenlemeleri var dile getirdiğim. Bunlar belirleyici olabilir. Bir düzenleme hayata geçirilecekse o düzenleme artık karanın görünmesi anlamında bir işaret olacaktır
-
Her gece gelip burda mızmızlanmaktan da bıktım güzel haber verebilsem keske bir gece de ️
-
@strtmn valla yönetmelik vs isi de varsa bizim.isimiz iyice yaş yonetmelik.gelecek de.ilan gekecek de ooof ooof
-
Nolacak guy bekleyenlerin bu hali yaaa kendimde dahil en kotu döneme geldik şanssizlik
-
Valla yaşı sorun olmayanlar üzülmesin bugun gelmez yarin.gelir ama yasa takılanlar icin imkansiz olmuyor mu o
-
İnşallah şu son 5 günde bir sürpriz yaparlar özellikle yaşa takılanlar için yazılanları okudukça ben kötü oluyorum Rabbim yetişsin inşallah tez zamanda
-
@poncik aynen bende yaş konusunda arkadaş için her an dua ediyorum çok üzülüyorum.hadi bize elbet yararda ilan 1 ay sonra gelse bile
-
Bu akşam da nöbetteyiz
-
Allah sizden razı olsun arkadaslar umarim tez vakitte hayallerinize kavuşursunuz tanimadigim insanlarin duasini almak ne güzel ️ insallah biter bu kabus
-
Bence guydan önce mhuy veya vmy gelecek arkadaşlar ben o şekilde bekliyorum vmy ile ilgili tum.duzenlemeler bitti hayırlısı
-
Siz nöbette olunca ben de sürekli R.G. bakıyorum inşallah yıl bitmeden ilan gelir ya da ocak, şubatta gelse bile inşallah yaş ile ilgili bir esneklik getirilir.
-
3000 guy butun yaralara merhem olur. En kisa surede şu ilani gorelimde rahatlayalim artik
-
Gelir uzman yardımcısı alım ilanı ne zaman Gelir .....yıllar gidiyor