2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc sağolasın Hocam 19.50’den itibaren Twitter’dayım
-
Gazete ilanını da Murat hocadan rica edeceğiz mecbur. Kimse yanaşmıyor..
-
Bende varım arkadaşlar. Fazla müsait olamadığimdan yazamıyorum bazen elimden geleni yapma ya hazırım
-
@aknc hocaya ulaşacak biri lazım bize o zaman hocam bizzat ders alan ya da ders verdiği illerde yanına gidecek biri yüz yüze olursa daha iyi olur
-
Hesap numarası açılsın toplanır inşallah insanlar bu süreçte en çok beklemekten yoruldu süreci hızlandırmak adına gazete ilanı yerinde olur
-
@aknc ben katılırım gruba arkadaşlar
-
Bende elimden geldiğince gazete ilani için destek olurum
-
Arkadaşlar bende elimden gelen desteği sağlarım gazete ilanı için.
-
@gulcan grup değil de başka bir çözüm düşüneceğiz o işe. Bugünkü Twitter etkinliğine destek verirseniz o da iyi olur. Çünkü şuan bu etkinlik gazete ilanı kadar önemli.
-
Etkinlik saat 20:00'de. Çoğu ilde iftar saatine denk geliyor. İftar zamanı etkinlik unutulmaya müsait. Gündeme girmek iftar vakitleri daha kolay olacağını umuyorum. Azami özen gösterelim lütfen. Aşağıdaki twitter adresini takipte kalalım.
-
Sıfır km Twitter hesabımla etkinlikte yerimi aldım, saati bekliyorum
para toplama durumlarında da pek tabii olarak dahilim yeter ki hesap numarası olsun.
Keşke 2018 guy başlığındaki mülakat bekleyen arkadaşlarımız da en azından Twitter’da destek çıksalar ne güzel olur -
Hocam para toplanr ya hesap nosu atıldıktan ve ben yaparm diyen cıktktn sonra zaten biz parayı toplayana da açıklanr mülakatlar bi haftamızı rahat alır para işi zaten
-
Ben de Twitter kullanmadım hiç yeni hesap aldım sırf etkinlik için.Biraz kurcalayarak öğrenmeye çalışayım nasıl kullanıldığını maddi destek benden de çıkar +
-
Destek için +1 ne yapılması gerekiyorsa yapalım
-
@pavilio öncelikle Twitterda birazdan başlayacak etkinliğe katılıp kendimizi ispat etmemiz gerekiyor hocam
-
Twitter’da kimse yok mu? Hashtag #kendisesinoliibf galiba.
-
@mbguy değil hocam ya iftarı mı bekliyorlar anlamadımki
-
@aknc bir Allah’ın kulu yok Hocam bende anlamadım valla
-
@mbguy mantıklı oldu bence iftarı bekliyorlar
-
İİBFGuy DguyBekliyor Hashtag bu galiba