2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018'deki gibi 70 taban puanını görür mü alım olursa bu senede ?
-
@adamsmitindedesi Guy ve dguy mülakatlarının açıklanmasına,kpss öncesi gelmesine ve sayıya bağlı. Hatta bu ikisi dışında da açıklanmamış bazı mülakatlar var onlar da açıklanırsa daha fazla insan şans bulur.
-
@keynesin-faizi kardesim bunu biraz daha acman lazim yani abinin konumu nedir.Bakanlikta yetkili midir vs ... yoksa insanlarin umutlariyla oynamak bize yakismaz suan bir yapilanma sureci varken ve hicbir sey belli degilken böyle tam tarih vermek cok inanmak istesemde bana pek inandirici gelmiyor
-
@paretowilffredo herhalde boyle bir duyum olsa senin kulagina giderdi diye dusunuyorum
-
@keynes5 Malesef banada hele ki geçen Sgk sayfasındaki paylaşımdan sonra
-
@paretowilffredo herhalde boyle birsey olsa senin kulagina giderdi diye dusunuyorum
-
Beyler bu duyum troll çıktı herkesden çok özür dilerim acele paylaştığım için olamalı gerekli açıklamayı paretoya yazdım bu hatamdan dolayı forumdan ayrılmaya karar verdim hakkinizi helal edin inanın boyle bir amacım yoktu hepiniz Allaha emanet olun.
-
Alıştık yıkılmaya...
Yine kalkarız tabi, istersen kalkma
Bu da can -
@keynesin-faizi kardeşim dur niye gireceksin canın saolsun senin
-
@keynesin-faizi troll ciktigini zaten anlamistik.Belli olmaz bir bakmissin mayista gelir
-
@keynesin-faizi Şakalara gel millet bizimle eğlenmeyede başladı delirmeye cok az kaldı
-
@keynesin-faizi kardesim bir doz linç almadan gitmek yok :))
-
Abine selamlarımızı iletiver hocam.
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@yakup-cemil kendisi bu sınava yıllarını vermiş aşırı tecrübeli ve duyumları iyi olan bir abim sabahın 8 de beni aradı bende inanıyorum açıkçası ona.
"kendisi bu sınava yıllarını vermiş aşırı tecrübeli ve duyumları iyi olan bir abi" trollük mü yaptı? İyi küfür yedi benden. Selamlar.
-
Hakikaten "yine de kesin olmamakla birlikte" diye bağlasan eyvallah. Yere göğe sığmayan abi sonunda troll oluyor. Yapmayalım gözünüzü seveyim.
-
2019'dan önce ilan gelme ihtimali var mı ?
-
@idealistbiri @paretowilfredo bir şey demediği sürece her şey muallak. Olmaza yakın.
-
@strtmn Kpssden sonra gelirse hangi ay gelir peki kasım mı ?
-
@idealistbiri güzel dostum en az senin kadar merak ettiğim hususlar bunlar. "Kralı bilmiyor" pozisyonu varken,ben kim fukara nereden bilsin :))
-
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@idealistbiri güzel dostum en az senin kadar merak ettiğim hususlar bunlar. "Kralı bilmiyor" pozisyonu varken,ben kim fukara nereden bilsin :))
Birde sabah ilan çıkıyormuş 5000 tane hayali çok güzel