2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şu süreç bizi hayattan bezdirdi , çok mu zor ya bizi anlamabilmek.Bekçi alıyoruz,imam alıyoruz,polis alıyoruz,asker zaten alırız.Yav kardeşim istemediğimiz işimi yapalım napalım.Çok mu zor 1000-2000 kişilik ilan vermek anlamıyorum .
-
Arkadaşlar Sayın Fuat Oktay'a sıkıntımızı anlattım. Konuyla yakınen ilgileneceğini, bakan beye talebimizi ileteceğini söyledi hatta geri dönüş yapacağını da söyledi. Bundan sonra yapılacak etkinliklerde kendilerini de etiketlersek hatırlatıcı olur. Ben elimden geleni yaptım sizleri temsilen geldiğimi de söyledim bundan sonrası sizin elinizde.
-
@aknc Sayın Fuat Oktay mı ??? Hocam bir üstü Sayın Cumhurbaşkanı sen neler yaptın öyle. Emeğine diline sağlık teşekkür ederiz
-
@aknc Mekanını mı bastın naptın :)))
-
İnşallah güzel haberler alırız olabildiğince net ve kapsamlı sormaya çalıştım soruyu
-
Twitterda etiketlemeyi asla unutmayalım ben sözümüzü aldım çünkü
-
@aknc Nasıl ulaştın helal bu senenin kurtarıcısıda sen olucaksin gibi
-
Fuat Oktay ı etiketliyelim arkadaşlar gib den daha etkili
-
Mücadeledelinin simgesi @Aknc 🤩
-
Hazır etkinlik varken herkes katılsın cumhurbaşkanı yardımcımızı etiketlesin.
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar Sayın Fuat Oktay'a sıkıntımızı anlattım. Konuyla yakınen ilgileneceğini, bakan beye talebimizi ileteceğini söyledi hatta geri dönüş yapacağını da söyledi. Bundan sonra yapılacak etkinliklerde kendilerini de etiketlersek hatırlatıcı olur. Ben elimden geleni yaptım sizleri temsilen geldiğimi de söyledim bundan sonrası sizin elinizde.
Teşekkür ediyoruz bütün İİBF/SBF mezunları adına. Kastettiğim mücadele biçimi tam olarak budur, devletimizin idareci kadrosuna, siyasetçilere vs.söz hakkı olabilecek herkese nokta atışı yapılacak görüşmelerle dertlerimizin anlatılması
-
@aknc hocam Allah razı olsun senden şu süreçte en çok uğraşıp destek veren kişilerin başındasın inşş atanma sevincinide yaşarsın
-
@aknc vay ben senin canını yerim Hocam. Bir arkadaşımız da demiş bence de bu senenin kurtarıcısı sen olacaksın. Emeğine sağlık. Allah senden de razı olsun.
Artık şu elini taşın altına koymayan ekip de gelse de etkinlikleri yapsak.
Bugün ayrı bir durgunluk var. Etmeyin eylemeyin katılım gösterin etkinliğe. Laf değil gerçekten her gün aynı kişilerle etkinlik yapıyoruz. İğneyle kuyu kazar gibiyiz. -
Cok az bir puanla sgk kaybettim:(
@Aknc Allah razi olsun hocam emegine saglik bizlere umut olsun gelecek bi ilan -
@aknc Franscesco Totti gibi hareket
-
@aknc H E L A L
-
@aknc hocam cansınız vallahi yaa çok teşekkür ederiz
-
@aknc tşk edrim hocam, tam da ihtiyacımız olan desteklerden
-
Arkadaşlar bu gün SGK sonucu gösterdi ki gelecek bir VMY veya MHUY ilanına hep aynı kişiler başvuracak, bizi şu aşamadan sonra mağdur etmeyecek tek ilan GUY'dur.
-
@aknc Heh işte şöyle ya. Sayfaya bile can geldi valla