2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@dertmufettisi Yani ikilemde kalmadım desem yalan olur. Şimdi orada Vmy yazar sınav öncesi sadece vmy açarlarsa yine Guy olan Dguy olan bile başvurur SGK ya döner. Guy olsun temiz olsun sınav sonuçları açıklananana kadar vaktimiz var hocam 2 3 haftada gelmesi zor gibi görünüyor Guyun ama Ağustos ta gelsede raziyiz artık yeterki puanlar açıklanmadan gelsin.
-
Arkadaşlar ben metni bulamadım metin nerede
-
Arkadaşlar üzgünüm metin değiştirilmedi. Biz cimere yazmaya başladık. Gerekirse ve uygun görülürse farklı bir gün için sadece guy adına hazırlarım ve onu göndeririz. Metin burada vardı ama ben sadece metin olsun diye ayrı olarak tekrar buraya aticam. Direkt kopyalayıp cimer metin ekrarina yapıştıralim.
-
Bizler, devlet kadrolarında istihdam edilebilmek ve devletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek adına, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş gençleriz. 2018 KPSS'den yüksek puanlar almış olmamıza rağmen, diğer Fakülte mezunlarına müjdelenen kadrolar A grubu adaylara müjdelenmemiş olup, 2018 sınavından bu yana KPSS puanlarımız ile hiç kurum sınavı görmemiş bulunmaktayız. 2019 KPSS'ye çok kısa bir zaman kalmışken, bir senedir, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ilan edilmesini beklediğimiz GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI sınavının açılmasını talep ediyoruz. Düzenli olarak her yıl en az bir kere ilana çıkan Bakanlığımız, bu yıl ilana çıkmadı. Ek olarak Kurum İçi Uzmanlık vesilesi ile mevcutta fazlasıyla kısır olan ilanların daha da azalmasına neden olacak bir adım atıldı. Ve bu 2018 KPSS'den yüksek puan alan bir çok aday için hayal kırıklığına neden oldu. Aynı zamanda iptal edilmiş olan VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI ilanı ve uzun yıllardır ilana çıkılmayan MALİ HİZMET UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının da 2019 KPSS'den önce gelmesini istiyoruz. İlanların 2019 sınavından önce gelmesi, hem bu yıl yüksek puan almış olan adayların, yeni hazırlanan adayların önünü kapatmasına engel olacak hem de bu yıl büyük emekler vermiş adaylar için umut olacaktır. Zira sınavdan sonra gelecek bir ilana iki katı başvuru olacak olup, ciddi mağduriyetler yaratacaktır. Devletimizin azımsanamayacak kadar kalabalık olan bu topluluğu görmesini ve isteğimize cevap vermesini arz ediyoruz.
-
@dertmufettisi zaten guy odaklı olmuş, diğerleri keza niteliği taşımış, güzel olmuş hocam. Daha ne olsun
-
Arkadaşlar kurum olarak cumhurbaşkanlığını mı yoksa hazine ve maliye bakanlığını mı seçiyoruz
-
Bende şuan gönderdim. Cimer aracılığıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı nı seçtim. 1 msj bile çok önemli lutfen geleceğimiz için herkes destek versin puanlarımız 1 sene hic yoktan yere yanmasın.
-
@guycuu Murat Hoca Hazine ve Maliye Bakanlığı’na demişti ben o şekilde attım ama CB’lığına da direk atacağım.Biz işimizi kış tutalım...
-
Bende Hazine ve Maliye bakanlığına gönderdim.Ailenizdeki kişilerdende gönderin arkadaşlar 2 dk lık iş. Ne kadar fazla kişi olursa o kadar etkili olur.
-
Arkadaşlar facede bi foto dolasiyo hazine ve maliye bakanı hakan ateş oldu diye ve hakan ateş odtü iibf mezunu inşallah odur belki bize etkisi olur
-
@müşrif Hepsine attırıyorum zaten ben demesem bugün annem baya güzel şeyler yazacakmış
-
@fatos Hakan Ateş “Bu iddialar tamamen sosyal medya üzerinden yayılmış tebessümle karşıladığımız ciddiye alınmaması gereken söylentilerdir." demiş.
-
@bsrkcozdmr şuan okudum bende ama keşke iibf kökenli biri gelse bizim derdimizden anca bizden biri anlar.
-
Kendi adıma ve aile bireylerim adına 3 tane gönderdim. Arkadaş çevremden de dört nazımın geçtiği arkadaşımdan rica ettim. Gün içerisinde gönderim sağlayacaklar.
Benden toplamda 7 mail gitti.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. -
@mbguy 3 tanede benden.
-
Ben bir ay önce falan cimer göndermiştim, cevaben daire başkanı mail atmıştı. Daha fazla kişi gönderirse belki dikkatlerini çeker.
-
@mbguy Altı kişilik ileti de benden hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim.
-
@fatos Geldikleri yerleri unutmamışlarsa olur tabiki ama o konuma gelen insanlar bizim gibi sıradan okumuş aile çocukları olmuyor sıkıntılarımızdan anlayacaklarını sanmıyorum.
-
Gönderdik hadi hayırlısı
-
Yolladık bakalım ne cevap verecekler neler olacak hayırlısı olsun hakkımızda