2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc hergün göndermek daha mantıklı ozman akıp giden zaman var
-
Memati abinin tweetinin altı boş , bak olmuyor he böyle... Abi altına atsaniza! (Atmayan arkadaşları teşvik amaçlı yazılmıştır)
-
@strtmn aynen hocam hala çok az tweet var orada
-
@aknc öncesinde de guy dan bahsetmiş bak , bak bak demek ne gelecek belli değil guy kokusu alıyorum vmy ile beraber bekliyorum tabi
-
Arkdaşımıza yaptığı beğeniyi geri almış
-
@tozkok çok üstüne gittik çok. Sizin yüzünüzden bana da küstü Arkadaşlar işin esprisi bi yana. Saatler sonra geri aldı beğeniyi. Yani görmüyor olmaları mümkün değil. İşin ciddiyetini kavrayıp sağlam hareket etmemiz lazım.
-
@dertmufettisi bencede baktı twett akımına uğradı geri aldı ondan ötürü ama Buda bi tepki sonuçta
-
@dertmufettisi vmy olduğunu düşündüğümüzü anladı guy diye üzerine gidince rahatsız oldu. O tepki verince daha da üzerine gittik o da rahatsız etti ama iyi oldu böyle yapması. Herşeyi görüyorlar o zaman devam..
-
@dertmufettisi yook yoook mesaj alındı dedi ;))))
-
@strtmn inşallah "bu delilerle ben baş edemem" dememiştir
-
Bugün etkinlik var mi
-
Ben guy kokusu alıyorum ya gelirse o gelecek sadece
-
@dertmufettisi metinde gec aciklanan mulakat sonuclari, sureclerin cok uzun ve bezdirici olmasi plansiz olmasi bolca iibf mezunu olupiibf fakultelerinin kontenjanlarinin azaltilmasi torpil konulari vs. yok sadece kadro talep etmek yerine bublarida eklemek lazim bence.
-
@muhalba
DUYURUGazete ekleri ile akşam 20:00 da Sayın Fuat Okyay'in son gönderisinin altında toplanıp kadro talep edeceğiz.
Lütfen duyuralım. Ve lütfen katilim sağlayalım İİBF ailesi
-
Ağza bir parmak like çalmış onu da geri almış:) @paretowilfredo please july update.
-
@ademsmith Hocam yanlış anlaşılmak istemem. Öncelikli ve acil isteğimiz 2019 sınavından önce metinde yazan ilanlardan biri olduğu için ve bu söylediğiniz şikayetleri ve metne dahil ettiğim vakit kadro talebinin arada kaynaması riski olduğu için yazmadım. Yoksa aklımdaydı. Onu ilan geldikten sonra sadece yaş problemi, süreç uzunluğu, sinav takvimi oluşturulması...vs üzerine bir metin hazırlayıp, yine bu şekil bir etkinlik ile dile getiririz diye düşündüm.
-
Berat bey mesaj atmış "bir çuval inciri berbat ettin memati"ben onları alistirmistim ne güzel, ilan vermiyom verince açıklamıyom ya da o gün canım sikkinsa iptal ediyom felan
-
Bu tag secim isi de insani bi tık yoruyor. Cok basarisiz tag. Sponsorlu bi etkinlik miydi bu ?
-
@baelish bence sponsorlu değil hocam duymadım kimseden.
-
Bu iyiymiş, güncel şuan. @bealish ? Gerçi bir yerinde guy geçmeyince yürekler burkuluyor.
#DEVLETsessizİİBFişsiz