2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ert1234 söylediği gazete ilanı da o zaten hocam.
-
https://mobile.twitter.com/damlaayts/status/1145669265703485441/photo/1
Arkadaşlar Nurettin Nebati bir arkadaşımızın tweetini beğenmiş bu iyiye işaret olabilir mi acaba ya? -
Sayın Maliye Bakan yrd Nurettin Nebati bir arkadaşımızın paylaşımını beğenmiş
-
Yok yerimizden ne mücadele verdik be bir de ilan gelince kafasını gömüp çalışanlar da bundan faydalanacaklar ya ona yanıyorum ben bizim günlerdir canımız cıktı ilk 10.000 de olan belki 100 kişi tek başına mücadele veriyor yazık gerçekten bir b den hazırlananlar olmasa o da yok bir avuç kişiyiz
-
@poncik Hakeden hakkını alacaktır hocam ilahi adalet var içiniz rahat olsun.
-
@strtmn bu senin de güzel günler göreceğine işaret sanki sen yazdın bugün böyle birşeyle karşılaştık
-
@aknc inşallah hocam şu guy ilanını kpss den önce alalım inşallah başka br şey istemiyorum şuan çok çabaladık üç beş kişiyle
-
@aslan-reyiz Nureddin bey demek durumun farkında. Umarım alım konusunda inisiyatif alır.
-
@aknc bize guy lazim Memati abiii :))
-
Ne dersiniz bu bi işaret olabilir mi 🤩️
-
@aslan-reyiz inşallah yanlışlıkla beğenmemiştir
-
Can. mavide vmy geleceğini söyledi beyler dün zaten. Benim asıl üzüldüğüm 1000 guy olsa şurada hakkını veren herkes atanacak zaten. Ama gelecek 400 vmy yine aynı kişiler etrafında döner gider işte.. Kader napalım üzüldüğümüzle kaldık kalıyoruz hala
-
Nurettin Nebati nin bu tavrının guya işaret olduğunu mu düşünüyor çoğunluk ya. Gerçi guy için çok tweet atıldı ama tepki vermedi. Guy için yazalım o zaman yarın tweetinin altına
-
@aknc tamamen vmy olduğunu düşünüyorum ben. Dershanedeki hocamdan sonra can. mavide vmy yi paylaşınca guydan umudu kestim. Vmy ye kaldı iş
-
@aknc kendisi az önce twit atmış son twitinin altına taleplerimizi yazalım arkadaşlar hadi
-
Arkadaşlar Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati Bey arkadaşımızın paylaşımını beğendi. Herşeyin farkındalar bence. Elimizden geldiği kadar twitter üzerinde hem Bakanımız Berat Albayrak Bey hemde Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati Beye baskı kurmalıyız. Bu ilan ancak bir yerleri harekete geçirmekle gelecek.
Biliyorum kpssye az kaldı. Gündüz ders calısıp aksam 1 saatte olsa etkinliklere lütfen katılın gösterelim.
Bu arada Antalya'daki yerel gazetede muhabir iibfli arkadaşımız haber yaptı onu da gönderilerin altında paylaşalım. Bu ay o İlanı getirelim.
-
@adam-keeynes biz de guy deriz o zaman ya böyle saçmalık mı olur. Vmy vermesi bizim için lütuf değil iptal ettiler şimdi yeniden veriyorlar. Bununla kandıramazlar bizi
-
Arkadaşlar ben Nureddin Beyin gönderisinin altına GUY için de ileti yazdım lakin VMY ve MHUY olan iletiyi beğendi sadece. Şahsi fikrim yanlışlıkla beğenmediği yönünde. Görüyorlar. Dün konuşulan CİMER etkinliği yapılmalı ve twitter üzerinden bu tarz yorumlarla desteklenmeli. Çok az bir vaktimiz kaldı. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım.
-
@dertmufettisi yanlışlıkla beğenmedi bence de ama bu sadece vmy ye mi işaret o kafa karıştırıcı..
-
Nureddin bey durumun farkinda olduguna göre bence burda yürümeyiz.Doğrudan nureddin beyi etiketliyerek aynı anda birden kişi organize şekilde hareket edersek nureddin beyi harekete geçirebiliriz çünkü en azından ilgisiz değil ve maduriyetimizin farkında bence bu büyük kısmet