2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ee ne olacak şimdi
-
@paretowilfredo Neden üzgün şarkılar dayı bu sıralar
-
Allah’ım sen bizim içimize su serp Çok mutsuzum ya biz daha ne yapalım elimizden ne gelir ki artık? Süreç zordu zaten bunu bilerek girdim bu yola ama bu kadar çileye dönüşeceğini bilseydim ah bir bilseydim...:( Özelde bile iş yok artık doğru düzgün . Herkes sevmediği işleri sırf başka iş bulamam diye yapıyor , karın tokluğuna çalışıyor . Nereye dönsek dört duvar.Rabbim hepimize sabırlar versin güzel kapılar açsın
-
Arkadaşlar @pareto_wilfredo diyorki baskı süreci değiştirebilir geçen yıl ilan beklenmiyordu 1000 kişilik ilan geldi bu yılda beklenmiyor ama gelmesi bizim elimizde. Silkelenin ve kendinize gelin ! Elimizden ne geliyorsa yapicaz bu ülkede bir günde neler değişiyor sınav sonuçları açiklanana kadar vaktimiz var.
-
Olay nedir arkadaşlar . Ben anlamadım daha öğlen cimer etkinliği yapmadık mı biz. Bir kendinize gelin ya.
-
@grundig şimdiden helva kavurmaya başladık hocam durum vahim..
-
Umutsuzluğa kapılmayalım lütfen zaten zor ayakta duruyoruz.Cimer sonuçlarını bekleyelim yine twitterdan etiketleyip yazalım mv ve bakanlara.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@duygusuz-adam, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
GELİYORRRRR ! GÖNLÜMÜN EFENDİSİ...
Geliyorrrrr gönlümünnnn trolüüüüü
-
@duygusuz-adam kaynağı söylerseniz ve ne zaman geleceğini?
-
@duygusuz-adam ne geliyor
-
GELİYORRRRR ! GÖNLÜMÜN EFENDİSİ...
2019 kpss dır:)
-
Dalga felan ise, yasaklanacak gün geldi çattı demektir
-
sizi denemek için yazdım o kadar mesaj geldi anlık bildirim geldi hadi etkinlik yapalım desem bu kadar talep olmaz küstüm hepinize benim için ty bitmiştir elveda bu arada şarkı sözü yazmıştım nasıl ilan anladınız garip olay dinlemek isteyenler youtubede bulabilir güzel şarkı " geliyor gönlümün efendisi". hoşçakalınız kpss 2019'da görüşürüz.
( Gıyabımda linç edebilirsiniz)
-
Lütfen bu karaktersize istediğini vermeyelim ve yokmuş gibi davranalım.!!
-
sizi denemek için yazdım o kadar mesaj geldi anlık bildirim geldi hadi etkinlik yapalım desem bu kadar talep olmaz küstüm hepinize benim için ty bitmiştir elveda bu arada şarkı sözü yazmıştım nasıl ilan anladınız garip olay dinlemek isteyenler youtubede bulabilir güzel şarkı " geliyor gönlümün efendisi". hoşçakalınız kpss 2019'da görüşürüz.
( Gıyabımda linç edebilirsiniz)
Gerçekten çok komiksiniz, bir an evvel KPSS'yi bırakıp komedyenliğe başlayın. Ayrıca sizin için biten TY, sizin için ölüp bitmiyor merak etmeyin.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Mhp mv.erkan akçay ve chp mv. Akif hamzaçebi nin çabalarıyla milli emlak uzmanlığı için de kurum ici sınav açılacak, önerge yarın saat 14.00 'daki genel kurulda çok büyük bir ihtimalle kabul edilecek. Bunu diğer taşra uzmanlıkları da takip eder. Kpss a grubu hukuken olmasa bile fiilen bitmiştir.
Kimse kimseye kızmasın biz elimizden geleni yaptık gerek sosyal medyada gerek gazete ilanı ile olsun. Ama bazı şeyler bizim isteğimiz dışında gelişti. Çok üzgünüm fazlasıyla.. Forumun bana kattıkları için teşekkür ederim sağlıcakla kalın. Kimse üzülmesin herkesin nasibi bir yerlerde vardır. Hayırlı geceler dilerim herkese
-
@adam-keeynes arkadaşım dur hele gitme yarın son kez gazete ilanı için eğer para toplama işini halledecek biri olursa son bir kez para toplansın diyenler var burdan da destek olan olursa parasal anlamda cok iyi olur arkadaşlar
-
Milli emlak içinde kurum içi uzmanlık geliyormuş
2018 sınavına çalıştığım güne lanet olsun.
Ankarada olsam meclise gider bütün vekillere tek tek anlatırdım derdimizi -
Arkadaşlar bugün de Twitter’da Akif hamzaçebiyi mi rahatsız etsek acaba??!!! Ben şu an uzunca bir twit attım kendisine! Oldukça da zehir zemberek halimizi anlatan bir dille! Bence siz de twit atın.