2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 bizim ilan süreci uzar gibi geliyor bana..bizim bakan değişti diyelim yerine gelen hemen ilan verdirir mi?daha kötüsü ibff lerin varlığından bile haberi olmayan biri gelirse nolcak yeni baştan sar
-
@mervenil İİBF'nin varlığından bir haber bakan mi
-
@strtmn aynen hocam bnce imkansız bir durum değil..yaşadığımız süreçler bana böyle düşündürüyor belki yanlış düşünüyorum ama gördüğüm hissettiğim bu..
-
Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir?
-
@mervenil :)) hocam, Bismillah. Daha değişecek mi o bile belli değil... Yenisini getirdik kalemini kırdık. Bir duralım bakalım, ne olacak ne bitecek.
-
@keynesin-faizi umutların en sevdiği gün, yarın
-
@strtmn bende kesin değişek diyip bu yorumu yapmadım zaten hocam :)) arkadaşımızın duyumu üzerine,eğer böle birşey olursa diye fikirlerimi söyledim
-
@mervenil Normalde pozitif bir insanımdır ama bu söylediklerinize katılıyorum hocam. Kimsenin umrunda olduğumuzu sanmıyorum ben artık. Yeni gelen de kim bilir neleri degiscek neleri ilk etapta gündemine alcak... ohoo...
-
@mervenil hayırlısı olsun hocam
-
Bugün etkinlik varmı acaba
-
DUYURU BU AKŞAM 19:30 'DA "#AlbayraktanİİBFyeKadroTalebi" tagi ile kendi çabamızla sponsorsuz twitterda olacağız. Dün ki güzel mücadelenin ardından bu gün 1. sırada olmak için duyuralım lütfen!!
-
@ryan beklenen tag
-
@ryan hayalini kurduğum tag
-
@ryan hocam dikkatli bakınca şimdi tag biraz sıkıntılı olmuş talebi kelimesini yazmasak mı BeratAlbayraktanİİBFyeKadro şeklinde mi olsa
-
https://twitter.com/ankarakulisi06/status/1143483658046758918?s=21
Arkadaşlar çok iyi denk geldi şu tweetin altına bi ghücum etsek çok güzel olur
-
@gandalf evet hocam sizin aracılığınızla söyleyelim TAG DEĞİŞTİ ARKADAŞLAR DÜZELTME YAPİLDİ
DUYURU BU AKŞAM 19:30 'DA "#AlbayraktanİİBFyeKadro" tagi ile kendi çabamızla sponsorsuz twitterda olacağız. Dün ki güzel mücadelenin ardından bu gün 1. sırada olmak için duyuralım lütfen!!
-
Etkinliğe katılım düşük galiba
-
@grundig twettr engelledi beni rt ve twtt atmama izin vermiyor
-
Sponsorsuz yine 5. Sıraya kadar geldik bidakine umarım daha iyi yaparız
-
İnşallah bu 2 gün ün etkileri yakın zamanda duyulur. Kimsede ses yok