2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@juventusmilan valla Hocam ya resmen bu sene kurudu ortalik niye Boyle kit geciyor anlamiyorum ya
-
Gündemdeyiz lütfen destek olalım
UcBinGelir UzmYard
-
UcBinGelir UzmYard
Etkinlik başladı... -
sizce 20019 sınavı açıklanınca 1500 - 2000 kişilik bir ilanda 80 altı kapatacak il olurmu ?
-
@tikq olmaz yaaa en az 83 bütün İller.........
-
Evet yüksek kapatacağı aşikar ama şöyle bi oturup düşünün Allah aşkına ya 80 puan demek eskinin 90 puanı demek son 2 yıldır puan ve sıralama sistemi değişti.
Evet belki 17 de ki gibi 70ler görülmez ama yine 75-79 bandında olur çoğu il.“ama illa ki bir kaç tane patlayan il olacak maalesef “
Tabi il sayısı geçen senede ki gibi fazla olmak şartıyla.
-
öyle kötü bi durumdayız ki 90 puanla başvurmayı düşünüyorum.Geçen sene puanlar çok yüksek inşallah düşük kapatır da 70 80 arası alan arkadaşların işine yarar.yoksa milletin emeklerini hiç edecekler.
-
Bayram öncesi ilan gelir umudumuz söndü sanırım artık yok mu bir bilgi alan
-
@mrkorkmaz1 valla hocam bende 90 üstü bekliyorum ama ne açılırsa gircem rasyonel olmak lazım guy açılırsa takla atarım 1 yıldır 2018 lerin ne çektiğini gördüm
-
@Willsmithh ben de 2018liyim şuan sgk denetmenin mülakatını bekliyorum.Allah ın izniyle eğer olursa birdaha bulaşmamayı düşünüyorum
-
Bir vergi dairesi ne kadar adama ihtiyaç var sorusunu cevaplamayi unutmuş diye bir şey duydum. Geçenler de, soruluyor ediliyor denilmişti ya o aralar herhalde, şaka gibi...
-
@strtmn Unutabildiklerine göre ihtiyaç yok galiba
-
@plansız varmış hocam, itiyacta varmış.
Ancak, nereye varılmak isteniyor bilmiyorum. -
@strtmn Kötü senaryolar yazılır da şimdi gerek yok, insanların planı varsa Allah'ın da takdiri var, kursunlar bakalım, Allah büyüktür.
-
Yani il baskanliklardan talep toplandiysa neyi bekliyorlar hayret ya nerdeyse her vergi dairesi elemansizliktan agliyor ama hic bir hareketlilik yok
-
@hak-111111 galiba 2019 ile birleştirmek için beklediler. Birde yapılanma durumu vardı desek, o zaman bayramdan sonra için bir şey kalmıyor. Bakalım neler olacak
-
@strtmn neden bayramdan sonra dediniz?
-
@juventusmilan @cons3693 da dedi ya, bayram sonrası hareket olabilir. Sonuçlar da açıklanır. Artık ne yaparlar bilmiyorum gibisinden
-
@strtmn Hocam sizin ongorunuz eylul olur mu dersiniz artik 2019 lular kesinlesti yani sinav aciklanmadan gelmez ama aciklamdiktan sonra eylul ayi Icerisinde gelir mi
-
@hak-111111 her şey hazırsa ne bekleniyor. İnan bilmiyorum. Akla gelen, 2019 kpss de dahil olsun demeleri, ayrıca yapılanma durumları. Bunlarda fikir. Gazeteci abi de yazmış somut şeyler var ama bakanı bekliyoruz demişler. Neden,nicin,nasıl bilmiyorum.