2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Adam-Keeynes o kadar yükseleceğini sanmıyorum hocam 2000 alım olursa
-
Arkadaşlar Su karamsarlıktan çıkalım ve elimizden geleni yapalım lütfen etkinlik başladı
ve kimse yok kusura bakmayın ama iibf nin en büyük dusmani yine iibf öğretmenlerdeki hırsın çeyreği olsa çoktan almıştık herkes nasılsa birisi yapar diyip köseye çekilerek olmaz LÜTFEN KATİLİNGibSessiz İİBFissiz
-
@mbguy yeni sistemde kurumlar cb den kadro talep ediyor ama maliye ve sgk cb karanamelerinde verilen kadro sınırlamasına tabi değil
-
Gelmez Uzman Yardımcılığı
-
GibSessiz İİBFissiz tagımız arkadaşlar twitera gelin.
-
@rassal doğrudur, ben zaten kendim iddia etmiyorum, burada ne okuyorsam ona istinaden tahmin yürütüyorum. Geçmiş sayfalara bakarsanız zaten görürsünüz neye göre yazdığımı.
-
Arkadaşlar bir belirsizlik mevcut hala etkinliklere devam edip sesimizi duyurmamız tek yapacağımız iş olacaktır hazır sınav bitmişken, eğer net bir bilgi olursa yetkili üstatlar bu konuda zaten bir açıklama yapacaktır en son alımın planlandığını fakat tarih vermek için erken olduğunu üstat söylemişti
-
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, bir sorum olacaktı
Benim 2 yıllık askerlik tecilim doldu Normalde EYLÜL ayında hazırlık işlemleri KASIM ayında celp tarihim gözüküyor.
Şuan için tecili bozsam (şuan edevlette tercih işlemleri var) Olası bir MALİYE BAKANLIĞINDAN ilan gelirse başvuru yapabilir miyim ?
Lütfen yardımcı olur musunuz muallakta kaldım , 1 yıldır malum ilan beklemekteyiz şimdi askerlik dolayısıyla başvuramazsam çok üzücü olur. Konuyu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER.
-
@iibf99
Biten tecilin nesini bozacaksın anlamadım ama herhangi bir sınava, mülakata girmene engel değil diye biliyorum.
Ama olur da göreve başlayacağın ya da evrak teslim edeceğin gün bakaya, kaçak vb olursan sıkıntı yaşarsın. -
Akşam tekrar haluk leventle ilgili bi tag mi olsa unutmuş olabilir mi bizi ?
-
@guycuu randevu talep edildi maliye bakanlığından cevap geldiğinde Murat hocayla iletişime gecilcek dendi en son
-
@iibf99 kardeş uyduruktan bir yüksek lisansa başvur. Tezsiz, Ales olmada. Riske atma.
-
@iibf99 ben askerdeyken komutanlar sizin özlük hakkınızı etkileyebilecek sınavlara gitmeniz için izin veriyoruz demişti. Hatta bir arkadaşım o sırada smm staj sınavına gitti geldi ama 2 gün eklediler askerliğine. Pek alakası yok ama mesela TUS sebebiyle geç katılanlar da gerekli dilekçe falan halledip sınav sonrası gelmişti mesela. İletişim kurup bunu sorabilirsiniz yapmanız yada dikkat etmeniz gereken bir şey varsa gayet yardımcı olurlar.
-
Arkadaşlar bende 2018 mezunu olmama görece yüksek bir puan almama rağmen aşağı yukarı sizinle aynı süreçleri yaşadım
Hatta gelen ufak tefek ilanlarida 0.10-.050 gibi puanlarla kacirdim
Gördüğüm kadariyla seçimler ,sistem değişikliği ,ekonomik bunalım vs daha bir çok sorunun yaşandığı su dönemde 2018 kpssinin üstü çizilmis .şu saate kadar ilan gelmediyse bu saatten sonra önemli olan ilanın gelip gelmeyeceğinin kesinligini sağlamaktır
Bazilar yok 2018 yalan oldu 2019 lular önümüze geçecek acil ilan gelmeli gelmezse bittik vs vs
Yav zaten diptesin daha ne kadar dibe batacan .bu sene ilanın geleceği meçhul,insanlar 2019 kpsslilerin sınava girmemesi derdinde ..
Bende bir yilddir issizim ,benimde 2018 puanım guy vmy gibi sınavlara yetiyor bende etkinliklere katılıyorum ama insanlar ilan beklerken bile hala destek köstek peşinde .
Olan olmuş artık. bu saatten sonra önemli olan artık 2000 lik mi gelecek 1000 lik mi gelecek ne gelecekse bir an önce kesinlik kazanması.
Zaten 90-95 puanlilarin atanamadigi bir yıl ve bakıyorum 75 puanli arkadaşlar onlardan sabırsız ..(sözüm meclisten disari)
Hele ilan gelsinde 2019 kpss de başvursun 2017 de
Tabi hak aramaya devam . Sadece stres yapmaya gerek yok
İyi forumlar -
@kadr çok yazan ama hiçbir şey demeyen arkadaş, seni de selamlıyoruz. Sözüm meclisten dışarı demiş, muhtemelen tıpçıları kastediyor :).
Bir de zoraki kendini benzetmen, yok ben de ortalarda kaldım felan...
Sizi ikna etmenin bazı yöntemleri var da ah işte TCK...
2018 puanlılar, sonuna kadar devam, geliir gelmez devam!! -
@haksıNişaş 2018 puanı olmayan ve şuan ilan gelmesin diye dua eden kitle 2018 puanı olup bir yıldır bekleyen hemen ilan gelsin diyenleri bencillikle suçluyor nasıl bir ironidir bu diye sormak gerek??
-
@Müşrif
Kurban olduğumun adaleti tecelli eder, bugün olmazsa yarın...
Benim kızdığım şey: çocukken topu almak için yaptığımız küçük hileleri bu tarz konulara taşımaya çalışması bazı arkadaşların -
@haksıNişaş yazıyorum çünkü bir fikrim var ve yazıyorum , eğer fikirlerimizi kendimize saklayacaksak silelim hesapları ne geregi var.
Hiç bir şey demesem seni de rahatsız etmezdim herhalde ,bir şey demisimki gocunmussunSözüm meclisten dışarı derken senin gibi oldu bitticileri eleştirdim.(ayrica forumu aile gibi görüyorum kimseyide kırmak istemiyorum)daha nereye baboş ,bir kaç ay çalıştım puanimi aldım hadi bana is verin ..bu yola girdiysen kırk kere yıkılıp kalkacaksin kalkarkende sizlanmayacaksin
Kendimden örnek veriyorum empati yapınız diye direk fikrimi soylesem senin gibiler art niyet arayabilir ki örnek verdiğim halde aramissin
Misal bu çocuk yeni mezun bencil düşünüyor gibisinden..
TCK ile ne demek istediğini anlamadım anlamakta istemiyorum ama çok oynama onunla yakar o seni.Dediklerimin de arkasındayım ister ilan şimdi gelsin 2017 li arkadaşlarla seve seve yarisayim ister sonra gelsin 2019 lu arkaslarlada aynı sekilde...
Yeter ki gelsin ,kimseden çekincemiz yok çok şükür -
@Müşrif kardeşim benimde sizin gibi puanım var ve bende ilanın gelmesini istiyorum
Anlasamadigimiz husus kpss2019 dan öncesimi sonrasımi hususu
Ben gelsinde ne zaman gelirse gelsin diyorum
Az önceki arkadaşta şimdi gelsin 2019 cular girmesin hesaplarında olacak ki beni eleştirdi
Saygı duyuyorum -
@kadr
Tamam bravo valla. Ben ikna oldum şahsen. Gideyim de yorumumu sildireyim.