2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Eskiden guy kimse girmezdi. Şimdi adam akıllı ilan yok. yazık gunah. Sizin gibi ark gelsin çalışsın. Yapılanma olcak deniyo ortada bisey yok. Çoğu daireler kiliti vur git . o derece. Una hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir süreç. ins. bir an önce atanirsiniz. Sorularınız olursa cevaplarım. slmlar.
-
@yozgat66 aleykum selam hemserim ihtiyac cok biliyoruz onu birazda kurum icinden personel alinmasi konsunda baski olsa iyi olur aslinda hergun serzeniste bulunun iş yetismiyo diyin
-
@yozgat66 bizde en az o kadar sayı beklıyoruz, tarihinde ilk kez kpss den once alım yapılmadı. ayrıca ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidicez yoksa çoğumuz. Beklemekten kendi adıma nefret ediyorum ama bu süreç sağolsun bekletmeyi çok iyi öğretti.
-
@yozgat66 hiç bilginiz olmuyor mu alım olacak mı olacaksa ne zaman olacak bu talep toplanma fln olayları oluyor diyorlardı
-
ark talep toplama tabi her yıl baskanlıklardan veya deftardarliklardan alınır. Bunu söylemezler. inanın bizde sizin kadar bunaldık. Işler cok. Emekli olan cok. Alim yok. Önceden yılda iki defa alim olurdu. Kimse tercih etmezdi diğer sınavlardan. Çoğu ilde vdk kapattılar biliyosunuz. Artık küçülmeye gidiyo devlet.
-
İnşallah ilan bu sene bitmeden gelir ama bizden çok şey çaldılar çok geç kaldılar..
-
baskı cok ancak neden alıma yanaşmıyorlar anlamış değiliz. ilçelerde daireler kapatılma durumuna geldi. Vatandaş da cok sıkıntıda.
-
@yozgat66 bizde çok sıkıntıdayız inanın seksen üzeri puanlarla 2018 tek kurum sınavı göremedik tez vakitte gelir umarım
-
kardeş eskiden uzm sınavları 3 yıl dolunca olurdu. simdi benim 4 yıl nı toyo daha yeni olacak. Artık herşey değişti. Us sınavla bitmiyoki.Isin birde refarans boyutu var. En kötüsü o. ins bir an önce aranırsınız. Beklemek cok zor.
-
Meclis etkinliğine ben de katılabilirim
-
@yozgat66 2000 bile az aslında ama ona bile razıyız artık ne hale getirdiler bizi.
-
Ama meclis tatilde kimseyi bulabilirmiyiz
-
Süreçte yeni değilim 2018 den 79 puanım 2019 dan da 100 net beklentim var ama çok sıkıldım 1 senedir yaprak kıpırdamaz mı Allah aşkına..
Ders çalışsam olmuyor beklesem olmuyor saat gün geçmiyor ..Eylül ilan ayı olsun lütfen
-
Arkadaşlar benim önümüzdeki ay askerlik tecilim bitiyor. Olası bi alımda başvuru hakkımı kaybediyor muyum? Bilgisi olan yada başına gelen varsa bilgilendirebilir mi?
-
@mbguy Mustafa Karadeniz in vergi hukuku ve tvs kitabı hatalarla dolu. Değişikliklerden sonra sırf ilk kitap çıkaran olmak için üstün körü geçiştiriliyor.
-
@Emfad hocam göreve, eğitime vs başlayacağın gün kaçak, bakaya, tecilsiz olmadığın müddetçe hiçbir şey olmaz. Ama mülakatta atıyorum dersen ki sizin göreve başlatacağınız aralıkta başlayamam önceki ya da sonraki celpte askere gidiyorum, yine razı gelmezler.
-
@cemalicoşan hocam peki bir şey sormak istiyorum. Sözleşmeli memurluk ta kaçak yada bakaya iken sözleşme imzalayıp askere gidemez miyiz. Mesela şubatta sözleşme imzalayacağım sağlık yoklama tarihim Aralık 30.ben şubat 20 gibi sözleşme imzalayacağımı varsayarsam şubat 1 gibi gitsem askeriyeye yeni düzenlenecek kağıtla sözleşme imzalayamam mı arada geçen döneminde idari para cezasını öderim. Kurum benden sözleşme imzalanana kadar askere gitmememi istiyor yoksa ben 5 ay gitmem askere idari para cezası öderim gitmemiş olurum askere yada rapor alırım sürekli. Bu durum nasıl olur
-
@Adam-Keeynes cümleler devrik olunca samanlık seyran olurmuş hocam burası GUY sayfası yani milleti rahatsız etmeden anladığım kadarına cevap vereyim: kurum işe/eğitime yarın başlıyorsun dedi mesela, bakaya, kaçak isen başlayamazsın. Lakin bir sebepten sadece o gün için bile olsa bakaya ya da açak değilsen o gün sözleşme ya da işe giriş yapılır, kurum insiyatifinde olmakla beraber askere gidersin. Yani mesele kanuni engeli bertaraf etmek. Bilmem cevap oldu mu?
-
@Adam-Keeynes bir de Hocam, yanlış bilmiyorsam sen idari para cezalık olduysan zaten kurumun eğitimine/işine başlayamazsın. Yani mesele sadece o başlangıç, resmi evrak girişi veya bazı kurumlar için evrak teslimi gününde bakaya kaçak olmaman. Ama şu olur mesela kurum der ki iş başlangıç tarihi 30 eylül, evrak teslimi 1 mart ve sen de bakayasın, o durumda razı gelirler. 6 ayda askerliğini yapar tertemiz başlarsın.
Daha iyi bilen varsa vallahi danış ama bakayalıktan istinafa kadar çıkan biri olarak bildiklerim bunlar -
Selam arkadaşlar nasılsınız ? Sonuçlar açıklandı askerlikten dolayı çalışmadığım bir sınav olmuştu bu yıl ki kpss 2017 yılında p48 puanim 77.5 iken siralamam 7402 , bu yil 74 puana 6784 sıralama gelmiş sınavın zorluğundan dolayı puanlar düşük gelmiş diye düşünüyorum sizlerin nasıl?