2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yalnız bu ilan mutlaka kpss açıklanmadan gelmeli
Böyle saçmalık mi olur
Sen 1 yildan fazla ilan bekle adamlar sınavdan 1 ay sonra ilan görsün nerde adalet eşitlik??? -
tag bu arkadaşlar
TemmuzAyında UcBinGuy -
2018-2019 birlikte başvuracağı bir guy ilani düşünüyorum. Taban puanlar min. 80 olur. Haliyle kurum sınavı da dehşet kapışma süreci izleriz. Ancak ilan 2 hafta içinde gelirse 2018 puanlilar hakkını alır, 2019 puanindan sonra da 6 ay sonra ilan geldi diyelim yine düşük kapatır. 2 kesim de mutlu olur. Diyeceğim şu ki 2019da 80 ve altında puan bekleyenlerin tek şansı şu 2 hafta içinde ilan gelmesi. Yoksa onlar öncesi ve sonrası guy a katılamaz gibime geliyor.
-
@Muhalba 1000 şimdi 1000 tane 7 ay falan sonra olması daha makul bencede hocam
-
2000 kişilik guy sınavına 2018-2019 puanıyla kaç bine kadar gelme ihtimali olur ?
-
@anilazi1 geçen sene 1000 kişide puanlar 70lere indi. 2000 gelirse yine aynı şekil düşer muhtemelen tabiki 2019 dahil olmazsa
-
2000 alacaklarsa bile 2018 puanıyla kpss sonucu öncesi 1000 kişilik ilana çıksınlar. ocak ayına doğru 1000 kişilik 2019 ilanı gelsin. kimse mağdur olmasın. birikme de bitsin. bu kadar gecikmesi bile ayıp
-
Hep beraber taga destek verelim arkadaşlar
-
@Fth-00 Peki 2019 puanı dahil olursa ne olur hocam ?
-
@anilazi1 hocam O zaman sıkıntı olabilir bir miktar yükselir puanlar.![alt metni](görsel url)2018 80 puanım var 2019da düşürdüm,çok kritik bir durum
-
@anilazi1 o durumda Ankara gibi yerlerden uzak durmamız gerekir
-
2018 liler kadar şanssız bir sene olmadı sanırım. Beklediğimiz süreler zaten akıl karı değil. Seneler geçti akraba es dostumuz ile bir araya geliyoruz söyleyecek, derdimizi anlatacak yüzümüz kalmadı. Puanımız olmasa eyv fakat +80 üstü aldık sınav yüzü görmedik. 1ay evel konuştuğumuz mesele olacak ve 2018 puanlilara haksızlığın dibini yapacaklar.
-
@Fth-00 haklısın hocam inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@Semihylc hocam akrabayı geçtik anne babamızın yüzüne bakamaz olduk düğünümü yapamadım senelerdir ne diyeyim
-
@Fth-00 evet hocam kimseye yüzümüz kalmadı vallaha , üzüldüğüm nokta bu kadar emeğinizin karşılığının bu olmaması gerektiği. Stres, sıkıntı geçen yıllar kayıp gidiyor. Sonbahar gelir bi ilan sonra herkes alışır geçer olan boşa geçen sekslerimize olur.
-
@Semihylc dua edelim elimizden geleni yapalım şu ilanı alalım inşallah KPSS açıklanmadan hocam
-
@Fth-00 inş uğraşıyoruz ama ne bilim hiç ışık yok umarım yanılırız ummadık anca ilan gelir .
-
https://twitter.com/akadirkaraduman Twiti rtledi ymarım destek de olur yazarsak belki dile getiri arkadaşlar sonuçta bir milletvekili
-
-
@Adam-Keeynes saat başı bakıyorum pareto bişi yazmış mı diye @pareto_wilfredo