2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Başlık ölmüş başımız sağolsun bir umudunuz kalmıştı onu da elimizden aldılar
-
@Cerkes46 Eylül gitti gitmesine de bir umut Ekim bizim olsun inşallah. Son umudumuz Ekim.
-
etkinlik yapalim twitter ..
-
Son alımla guy olan arkadaşımın dediğine göre, vergi dairelerinden talep toplanmış, bakanlık kanadı onaylamamıș. O ilin vergi dairesi müdürü ocak şubata kadar ilan gelmez demiş
-
@Kanderaa, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Son alımla guy olan arkadaşımın dediğine göre, vergi dairelerinden talep toplanmış, bakanlık kanadı onaylamamıș. O ilin vergi dairesi müdürü ocak şubata kadar ilan gelmez demiş
@paretowilfredo üstad böyle bir durum var mıdır ?
-
@aybala yılların guylari bilmezken yeni guy olan ne kadar bisey bilebilir
-
Arkadaslar ciddi ciddi hic mi hir duyum yok. Bu iste kesin bir iş var netice itibariyle iki yil alim olmama gibi bir durum olmaz olmaz dedik iş oraya gidiyor. Onumuzdeki bir ay icinde gelmezse birdaha da gelmez bu ilan
-
@nslhn "Müdür"
-
@nslhn müdürden olan bir bilgi olunca sormak istedim. Biraz ciddi bir kaynak sonuçta işin içinden biri
-
Bizzat yaşanmış bir olay arkadaşlar bu, o vergi dairesinden talep gidince bakanlık kanadı onaylamamıș
-
@Kanderaa belki sadece o vergi dairesi için onay çıkmamıştır.
-
Arkadaşlar twitterda maliyenin sesi ve fatih göktürk guy alımıyla ilgili kasım ayını işaret ettiler ne diyorsunuz ikisininde aynı şeyi söylemesine
-
@juventusmilan Hangi ileti acaba göremedim öyle bir tweet
-
Tükendik.....!
-
Bakanın tweetinin altına öğretmenler doluşmaya devam ediyor hala ve bizden ses yok, çürütüldük resmen. En güçlü olmamız gereken zamandayız fakat o gücü nerden nasıl bulacağız bilmiyorum, bilmiyoruz...
-
En umutsuz sayfa
-
All benden de okdarr
-
Belediyelere bile başvuramıyoruz.şubata kadar alım yok diyorlar.Sanırım şansımıza kurudu bütün işler
-
@gozde41, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Belediyelere bile başvuramıyoruz.şubata kadar alım yok diyorlar.Sanırım şansımıza kurudu bütün işler
Yaa 30dan beri ugrasiyom yyas 35 dolcak ne subati
-
ben gelir uzmani bir tanidigimdan ekim sonunda kasim basinda ilan gelecegini duydum arkadaslar umarım dogru cikar