2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
https:// www .google. com/amp/s/ www. memurlar. net/haber/796704/albayrak-yeni-bir-vergi-veri-analiz-merkezi-kuruyoruz.html%3famp=1
Yeni bir vergi veri analiz merkezi kurma çalışması başlattıklarını anlatan Albayrak, "Mükelleflerin uyum düzeyinin artırılması, uyumsuz mükelleflerin uyumlu mükellefler aleyhine oluşturacağı haksız rekabetin önlenmesi, kayıtlı ekonominin teşvik edilmesi amacıyla yeni bir vergi veri ve risk analiz merkezi kuruyoruz." diye konuştu.
Aralık ayında da memurlar da paylaşmışlar. Haberin bir kısmını bu şekilde paylaşayım okumakla yorulmayın tamamını.
Tekrarlıyorum biliyorum ama bu ihtimali de düşünün arkadaşlar. Yeni birim demek yüksek bir alım yapılması demek ama kpss öncesi olması için çabalamamız gerek -
@fridakahlo bir de bana sorun hocam hele geçen sene İstanbul yazıp 76,5 ile açıkta kaldıktan sonra bir de bana sorun o umutsuzluğu o üzüntüyü. Daha fazla beklememek için daha fazla yaşımız ilerlemeden atanabilmek için kendimizi göstermemiz lazım.
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
https:// www. google. com/amp/s/www .memurlar .net/haber/796704/albayrak-yeni-bir-vergi-veri-analiz-merkezi-kuruyoruz.html%3famp=1
Yeni bir vergi veri analiz merkezi kurma çalışması başlattıklarını anlatan Albayrak, "Mükelleflerin uyum düzeyinin artırılması, uyumsuz mükelleflerin uyumlu mükellefler aleyhine oluşturacağı haksız rekabetin önlenmesi, kayıtlı ekonominin teşvik edilmesi amacıyla yeni bir vergi veri ve risk analiz merkezi kuruyoruz." diye konuştu.
Aralık ayında da memurlar da paylaşmışlar. Haberin bir kısmını bu şekilde paylaşayım okumakla yorulmayın tamamını.
Tekrarlıyorum biliyorum ama bu ihtimali de düşünün arkadaşlar. Yeni birim demek yüksek bir alım yapılması demek ama kpss öncesi olması için çabalamamız gerekBen bu hikayeyi geçen seneden biliyorum. Fazla umutlanmamak lazım. Ne kadar çabalasanız da bundan bir şey çıkmaz
-
@gaddar-kerim arkadaşım biz yapılanma sürecinin içindeyiz değil mi neden bu sürecin sonunda alım yapılmasın kurulacak bu birime ayrıca üstüne basa basa haberin yapıldığı tarihi söylüyorum seneler önce söylenmiş birşey değil aylar önce söylenmiş birşey. Niye insanlara bu kadar umutsuzluk aşılamak odaklısınız ben de tek başıma birşey yapamam herkes susarsa benim de elimden birşey gelmez. Söylediğim gibi bu tarz olumsuz yorumlardan ötürü uzun süredir foruma girip yorum yapmıyordum sadece olup biteni izliyordum ama umut olur diye duyduğumu paylaşmak istedim ama sürekli ben olur başarırız dedikçe hayır olmaz bu da son yorumum ilan gelene kadar takip edeceğim ama hiç bir etkinliğe hiç bir şeye destek olmadan madem hiç biri işe yaramayacak ben de kendimi yormym oturup ders çalışıp beklemeye devam edeyim bir sene sonra aynı tavrı sürdürüyor olacak mısınız sabrınız kalacak mı merak ediyorum bunu bu tarz yorum yapan arkadaşlarıma söylüyorum sadece size değil.
-
@aknc dur dur. Kuşkusuz haklısın. Var ol. Şimdi şu GUY'u alsak bir 1000 kişilik hani... Veri analiz merkezi gibi hususlar kuşkusuz olacaktır, o kadar çalkantılı bir süreç oldu. Yeniliklerin habercisidir elbette, şu 1000 kişilik bir GUY ilanını alana kadar kimse gitmesin. Hatta gitmemek mesele değil, tempo. En ateşli zaman... Pareto'nun görkemli paylaşımını hissediyorum. Gelecektir.
-
@strtmn ama böyle yol kat etmek çok zor hocam kaç yaşında insanlarız herkes aynı ağızdan biz hakkımız olanı istiyoruz demek yerine gelmez olmaz diyor ben neden kendimi burada laf anlatmakla yorym kaç oldu bugün bu. Eğer geçen sene etkinlik yapılmasaydı tepki gösterilmeseydi o 1000 kişilik ilanı bile zor görürdük seçime bir hafta kala geldi ya ilan. Kaynak paylaşıyorum bakın burada bu tarihte bu söylenilmiş diyorum yok olmuyor kıpırtı yok ve bundan kısa Bir süre önce yapılmış bu haber. @pareto_wilfredo üstad tabiki de güzel haberler verecek ama bir kişiye yükü bırakmak ne kadar doğru. Sakın yanlış anlamayın şahsınıza kastım yok lafım sadece demoralize etmeye çalışanlara.
-
Guy her sene KPSS puanıyla alım yaptı.
Bu sene de alım yapacaktır.
Zamanını kestiremiyorum sadece.
15 Mayıs’ta şimdiki 1000 kişilik süreç bitse onlar Temmuz ayında falan göreve başlarlar.
Yeni ilanın sınavı bence yine Ağustos’ta olur.
Umarım bu sefer 1500 kişi olur -
@merasim34 umutsuz vakıa lar oldukça zor gelir hocam o ilan. İnanç yok çaba yok genelleme yapmıyorum asla ama..
-
KPSS’den sonra ilan gelmesi tamamen bi çöküntü olur 2019 a hazırlanan da yıgılma olur ve 2018 puanının çalışmanın heba olacağını gösterir umarım en yakın zamanda gelir
-
Sistem isterse ,
Mart'ın sonunda ilan gelir.
İsterlerse, eski süreçle de angaje ederler.
İsterlerse bu iş olur. İstemelerine sağlayan husus talep olacaktır. Farkındalık olacaktır. Bunları sağlamak isteyenlerin görevi coğrafyada.
Böyle düşünüyorum. -
@strtmn iyi ki sizin gibi düşünenler de var hocam şükürler olsun. Beni en iyi siz anladınız.
-
@aknc paradigma,
"İnşallah gelecektir" olsun Allah aşkına. 2hafta.
Sonrasında, yine beraber üzülürüz. Beraber SEVİNİRİZ. -
@strtmn peki hocam
-
30 nisanda mülakatlar bitiyor 15 mayısa kadar açıklansa kpss öncesi bir alım gelebilir.Örnek geçen yıl gibi 18 haziran ilan 3-26 temmuz başvuru 18 ağustos sınav.
-
Herşey bir yana guy ilanı geldiğinde hepinize tavsiyem sakın forumdaki yorumlara bakmayın o zaman daha beter oluyor. Susanlar da dile geliyor yalanlar havada uçuşuyor puanım yüksek ben o ili yazcğm yaklaşmayın tavırları ki bunların puanı 75 i bile geçmez. Bunun en bariz örneği 2018 inanmayan girip yorumları okuyabilir o dönemdeki. Ben ilan geldiğinde forumu tercihler açıklanana kadar terk edeceğim. Dersane hocam bile yanlış yönlendirdi forumu da anlarım ama hoca o kadar emin söyledi ki İstanbul düşer diğerleri yüksek kapatır herkes tercih yapacak dedi. Sakın kimseye güvenmeyin hislerinize güvenin ben Trabzon istiyordum istanbulda yaşadığım halde istemedim sayı yüksek diye korktum yazdım ama olmadı anladım ki strateji yapmaya gerek yok.
-
Bu süreçte etkinlik,ilgili kişilere araya sokup halimizi anlatıyoruz.Seçim öncesi olur veya olmaz,kimseyi müspet veya menfi düşüncesini açığa vurmakla yargılayamayız.Demokratik bir ortamda herkes hür bir şekilde fikir özgürlüğüne sahiptir. @Antimülakat abim en iyisini bilir :))
-
@aslan-reyiz hocam geçen sene o ilan için ne etkinlikler yapıldı ama. Hem de neredeyse hergün
-
@aknc beni de dersane hocam yanlış yönlendirildi hocam. Ist yazdım bu yuzden. Balıkesır yazıcaktım gecen sene. Bu sene kendı hislerime gore yazıcam.
-
@cons3693 hepimiz fikir özgürlüğüne sahibiz ama bu başkalarını kötü yönde etkilemediği rahatsız etmediği sürece. Forumda bütün gün olmaz boşa çabalamayın beklemeyin olmuyor zaten desem olur mu nasıl organize oluruz o zaman hocam. Ben susun demiyorum ben olumlu düşünelim diyorum çözümleyici olalım diyorum. Haddime de değil zaten insanları susturmaya çalışmak.
-
@Aknc bu yılda gazete ilanı basın açıklaması ve ara ara yapılan twitter etkinlikleri inş kpss öncesi ilanın gelmesini sağlayacaktır.