2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
10 nisan çarşamba günü
-
@ryan bakın burası çok önemli toplantı 10 nisana ertelendi.
-
Bakın burası çok önemli, haftaya da sarkabilir
-
@don-pablo bu hükümetin en iyi yaptığı iş insanları bekletmek filan zamanda bir şey yapacaz kardeşim yapacaksan o zaman yap niye önceden söylüyon bu insanlar seni beklemek zorundamı
-
Hep böyle yapıyorlar insan ister istemez ona adapte oluyor insanları böyle perişan ediyorlar
-
Ben zaten burakacam galibada ailevi nedenlerden dolayı
-
Arkadaşlar 10 Nisan'a çok umut bağlamayın derim. Hani ülke için güzel bi şey olsa da iibf'linin bu güzellikten nasibini alacağına pek inanmıyorum.
-
@hasan2 gerçi hiç çalışmadım ki bırakayım
-
@gresham-t adamlar ekonomik sıkıntıları krizi çözmek için bir kaç proğram açıklayacaklar ben sanmıyorum o kadar işin içinde personel alımına değineceğini
-
Biz krizdeyiz şu kadarda eleman alacağız demez herhalde
-
@hasan2 aynen öyle varsayalım ki güzel şeyler söylendi ve kamuya istihdam artirilacak dediler bu durumda bile bu yapılanma vs ayakları nedeniyle kimse 1,2 aya ilanlar yağacak sanmasın. Acı ama durum bu.
-
Bir haber gördüm bir çok birim İstanbul'a taşınacak tarzında hazine ve maliye bakanlığı ile alakalı. Seçim sonuçlarının calkantisal boyutunu biraz olsun ortaya koyar herhalde :))
Yeni bir şeyler düşünülürse , bize yine beklemeli ağlamalı özlemeli günler düşerse, çok üzülürüm. -
@gresham-t yaw benim kızdığım nokta o kadar eleman alıyorlar onlara gelince kriz yokta bize gelince mi oluyor
-
Yav bu seneye ait iki alımlar 40000 öğretmen alındı 10000lerce polis 25000 sağlıkçı 15000 gardiyan 8000 bekçi yine 10000lerce sözl. Er uzman çavuş bilmem ne bize gelince 0 ya
-
Hani ihtiyaç olmasa ihtiyaçta var deniyor çok mu şurda 1000-1500 kişi bir eleman almak ya
-
Yazık ya gerçekten yazık
-
Yazık yani olan bize oldu
-
Yine kızacaksınız biliyorum ama çok fena sinirleniyorum ya Allah yardımcımız olsun
-
@hasan2 arkadaşm haklısın da wp mesajı gb niye yazıyosun ? Ayrıca olumsuzluk yapmayalım duyumcularıda kaçırıyoruz böle
-
Duyumcu yokki hiç kaçırak Ah keşke olsa duyumlarada hasret kaldık