2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hayır biz neden sınava girdik ben onu anlamadım. Madem alım olmayacak Biz neden ömrümüzü çürüttük. Hiç sesimizi duyan yok. Hiç mi üzülmez insan halimize...
Yazık günah binlerce genç insanları ve ailelerini bu kadar üzmeye hiç kimsenin hakkı yok. Yatacak yerleri yok bunların. Bir kum zerresi kadar hakkım varsa haram ediyorum. -
Stresli ve üzgünüz diye sayfayı langir lungur kullanmanın manası yok. Hepimiz stresli ve üzgünüz.
-
@paretowilfredo üstad kpss öncesi için umut doluydu, ders calisilmadigi için boşluk perişanlık yaratıyor. Üstad kpss öncesi için bize yine durumu bir toparlasan? Ders çalışmaya teşvik mahiyetinde.
-
@strtmn kardeşim üstadın elinde olsa bence buraya yağdırır bilgileri ama ben şu ara hiçbir hareketlilik olduğunu düşünmüyorum açıkçası, tüm alımlar için
-
Hayatımızdan bir yıl bekleyerek geçti resmen ömürden bir yıl sildik; bu bir yıl da sadece KPSS sonradi süreç öncesini vb söylemiyorum bile, çok üzücü çok
-
Ömürden resmen bir yılı silip attık, yorum yok.
-
Arkadaşlar sıkıntı ekonomik kriz filan değil sıkıntı karar alma mekanizması hızlı işleyecek denilen yeni sistemde tam tersi durum var.
Devlet kurumları işlemez durumda.
Özellikle Maliye ve Çalışma Bakanlığı ile bazı diğer kurumlar.
GUY ve DGUY bundan birkaç ay önce sonuçlanmış olsa yeni alıma çıkardı seçim öncesi. -
gençlik çürüyor valla darbe senesi kaybolan yılımla beraber 2. yılım oluyor. Vardır bir hayır bakalım.
-
Size bir arkadaş tavsiyesi: girin bir YMM bürosuna, imkanı olanlar, alın asgari ücret, öğrenin işi, siber denetimde de yüksek yapın. 12 yıl sonra GUY'culara bakıp iyi ki de buraya yönelmişim deyin.
(Akıl veriyorsun kendin neye burada yazarsın diyenler, ulan madem öyle kendin yap diyecekler, hayat bize adil davranmadı...)İlla Big Four (büyük denetim şirketleri) olmak zorunda değil. Devlet de şirketleşti. Özel sektör denetim görmüş insanlara değer veriyor yardırın!!
-
@adamslani06, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Size bir arkadaş tavsiyesi: girin bir YMM bürosuna, imkanı olanlar, alın asgari ücret, öğrenin işi, siber denetimde de yüksek yapın. 12 yıl sonra GUY'culara bakıp iyi ki de buraya yönelmişim deyin.
(Akıl veriyorsun kendin neye burada yazarsın diyenler, ulan madem öyle kendin yap diyecekler, hayat bize adil davranmadı...)İlla Big Four (büyük denetim şirketleri) olmak zorunda değil. Devlet de şirketleşti. Özel sektör denetim görmüş insanlara değer veriyor yardırın!!
Ymm şirketleri de bizi bekliyordu hocam ya:) iş arama sitelerine bakıyorum hepsi deneyim istiyor + muhasebe programları. 900kisi başvurmuş oluyor. Nası gireceğiz? İmkan varsa demişsiniz ama olmuyor tanıdıksiz.
-
@hasan2 zaten süreç sıkıntılı senin mesajlarını okuyunca ben iyice bunalıma giriyorum kendi bunalımını içinde yaşasan rica ediyorum
-
Allahını Kitabını seven güzel ve net bir haber versin artık
-
Bunu cidden hak etmedik?
Allah’ın da bir hesabı vardır -
Sayfayı şöyle görüyorum. Canımdan can gidiyor, yemin ederim. Bir şey yapalım o zaman ne bileyim?
Pareto üstad var bir hazırlık dedi, en azından Nisan bir bitsin bakalım. -
@muhalba deneyim istemeyen ilanlar da var. Gerekirse, bulunduğunuz iller müsaitse yani büyükse oralarda, değilse büyükşehirlerde elden CV verin. Kariyer planlaması bölümüne "denetçi olabilmek" vb ibareler ekleyin. Sadece öneri elbette.
-
@adamslani06 Hocam ymm şirketlerinde de torpilin ağababası dönüyor. Bu Big four olanların dışında kaç denetim şirketinin sınavına girdim, bir kaçının yazılı sınavlarını geçtim, iki sözlü mülakatı geçtim, en son üçüncü mülakatta elediler. Bunu bahane olarak demiyorum gerçekten torpilin ağası dönüyor. Geri kalanlarda da iş öğretmeye yanaşmayan, ayak işlerinde hatta ve hatta çoğunlukla temizlik yemek işlerinde çalıştıracakları eleman arıyorlar. Herkes birer birer yüzümüze vuruyor tokatlarını.
-
@mbguy bu konuyu uzatırsak başlık uygun değil malum, insanlar rahatsız olur. Son sözüm: yabancı ortak edinmiş YMM büroları biraz daha şeffaf, biraz daha profesyonel ve biraz daha iş öğreten olabiliyorlar. İnş hak eden herkes istediği yerlere gelebilir. Bu fikrimi ortaya atmamdaki gerekçe kamudaki alımların az olmasıyla umutsuz zihinlerde ufak da olsa bir parıltı oluşturmak idi. Denemekten gayrı elde avuçta bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaslar kpss2018 p48den 85 aldim ama hic kullanamadim, guy ilani bekliyorum. Sizlere sorum su; bu yil tekrar kpssye girmem halinde bu puanim yanar mi? 2019 kpss de puanimi dusuredebilirim ondan dolayi soruyorum.
-
85 alacak kadar sisteme hakim birinin bunu sorması beni şaşırttı öncelikle, yok hocam hangisi yüksekse onu kullanırsınız
-
@modigliani-0 hocam moral bozuk olunca, süreci gördükçe vs ders calisamiyorsun ilk yıl gibi, dolayisiyla da puanin dusmesi muhtemel oluyor