2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakın burası çok önemli
"Bekleyin ilan gelecek" -
@idealistbiri hocam bu söylediğinizz düşünce mi yoksa duyum mu
-
yok kardesim en ust yorumlarda birisi bekleyin ilan gelecek yazmisti onu yazdim
@isfhk, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@idealistbiri hocam bu söylediğinizz düşünce mi yoksa duyum mu
-
@isfhk bu duyumcular secim oncesi gelecek demistiler gelmedi.Kyk gelse bari gecici orda dururuz
-
@idealistbiri anladım hocam o kadar yoruldum ki geçmişe bakmaya bile üşendim
-
@isfhk sabredin hocam hayirlisi.
-
Kpssden önce gelir mi diye bekleyelim birazda..
-
Arkadaşlar konudan bağımsız ama bir sorum olacak . SGK denetmenliği için p23 yeterli mi yani çeko dan sınava girmesek olur mu ?
Yoksa ceko puanı olan p42 mi daha avantajlı hangisi düşük kapatıyor ?
-
@ücüncütekil p23 ile başvurursak ek olarak çeko sınavına mı tâbi oluyoruz ?
-
@ücüncütekil ikisi de aynı listede sıralamaya tabi tutuluyor hangisini daha iyi yapabiliyorsaniz ona yönelin.iki oturuma da girme zorunluluğunuz yok muhasebesi kotu olan adaylar icin p42 den ceko ya hazırlanmak avantajlı olabilir ama 2018 Kpss puanlarında o avantajı göremedik maalesef p23 puanlarında bi yığılma oldu.Ornek veriyorum p23u 86kusur olan adayın sıralaması yaklaşık 1000 iken p42si 86 küsür olan adayın 300 lerde ..Yani bu durumda tek sıralamaya tabi tuttuğumuzda otomatik 1300 kişi önünde yer aliyor
-
@takkurt hayir hocam p23un katsayı dağılımında gk gy+hukuk+iktisat+maliye+muhasebe+işletme yer alır..Bu puan türünde ceko ya yer verilmez Ceko icin çözmeniz gereken test p42 dir bunun dağılımı da : Gk gy+hukuk+iktisat+maliye+ceko şeklindedir
-
@olursaolur anladım.. Çok ama çook teşekkürler
-
@olursaolur bilgilendirme için teşekkürler hocam. Aynen dediğin gibi p23 puanım 86,66 sıralama 971. Bu yüzden de herhangi bi ilanın gelmesi olasılığında bana gelmesi ihtimalini zayıf görüyorum
-
@takkurt sgk için kaç katı aday mülakata kalıyor?
-
@takkurt kpss öncesi bir alimda gelecektir büyük ihtimalle olumsuz düsünmeyin.mevcut mulakatlar açıklanırsa daha düşük kapatir hatta
-
-
@albertcamus hocam benim anlamadığım arkadaşın sıralaması 971 ve mülakata 4 katı çağıralacak yani başvuranlardan ilk 1200 kişi buradan hareketle mülakata kalması kesin gibi bir şey olmuyormu?
-
Ağacın kurdu kendisinden olmazsa, ağacın zevali olmazmış.
-
@bcbc3434 örneğin p23 de sıralaması 971 puanı da 85 diyelim bu sefer p42 de 971. Sıradaki kişinin puanı 90 sa dediginiz gibi garanti olmuyo sanırım tabi birde puan 2 yıl geçerli olunca bir onceki senedende puanları olanlar başvurabilir yanı garanti değildir hiçbir zaman yanı benim yorumlamam öyle dediğim yanlissa arkadaşlar düzeltebilir tabi
-
@bcbc3434 hocam iki puan türünden istemesi ve 2017 puanlarını da dahil etmesi halinde hiç de garanti olmuyor maalesef. Yanlışsam üstadlarım düzeltsinler