2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@olursaolur temennimiz o yönde hocam. Tedbir bizden takdir Allah’tan
-
@takkurt aynen düşündüğünüz gibi 2017 puanlari olmasa garanti diyebilirdik çift yil olayı maalesef gölge düşürüyor ama yine de ümit edilecek bir puan kolaylıklar:)
-
Guy mesleğinin kalktığını hazine ve maliye uzmanlığı olduğu hakkında söylenti var. Bilgisi olan varmı dostlar ? Vmy içinde dil şartı olacakmış artık.
-
Kısa bir engelin ardından tekrar geldim dostlar
-
https://twitter.com/sleymankoc25/status/1117139107531112448?s=21
Böyle bir twit paylaşıldı ama doğruluk payı nedir üstadlar ? -
@takkurt keşke gerçek olsa
-
@takkurt inşallah gerçek olur ️
-
@gmzankr066 @Aknc hayırlısı olsun ama inşallah olsun ya
-
@takkurt aminnnnnnnnn
-
Mayıstı haziran oldu şimdi de temmuz ️ Allah sonumuzu hayırlı eylesin
-
Olumsuz yönünden bakmak istemiyorum ama koca yılda tek gelen ilan guy olursa vay ki vay araya giden 1 yılımıza ha gelmezse zaten ayrıca bir fiyasko
Etkinlikler erkene almada çok önemli yoksa temmuz da gelen ilanda atanmak yine 2020 yılını rahat bulacak, yazık olur -
Temmuz duyumu almış paylaşan kişi acaba ilan mı Temmuz’da sınav mı
-
@modigliani-0 o kadar haklısınız ki hocam. Hangi birini düşüneceğimi şaşırıyorum bazen. Askerlik duruyor ilan yok ders çalışmaya bi mâni yok. 24 yıldır dökmediğim saçımı 8 ay da döktüm
-
@takkurt noktasına dek aynı durumdayım hocam ve aynı yaştayım
-
@takkurt artı 3 ekleyin hocam aynı durum :))) bir de mülakatlardan elenmesi de çileği :))
-
@rintintin mülakat yüzü görmedim hocam daha dur
-
Temmuzda sınav olması durumunda, Mayısta tecili bitecekler sınava girebilecek mi? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
-
@ücüncütekil Zaten twitter da "Temmuz'da guy ilanı gelecek" diye belirtmiş. Temmuz'da sınav olacak dememiş.
-
@curateıpsum kafamd hep bu soru var
-
Arkadaşlar merhaba. Sizlere sormak istediğim birkaç soru var, fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mülakatın olacağı salona girdiğimizde sandalyeye oturmak için izin almamız gerekir mi? Sandalyeye oturduktan sonra ellerimizi dizlerimize mi yoksa masaya mı koymak gerekir? Bir de mülakat komisyonu üyelerine "efendim" diye hitap etmek gerekiyor mu?