2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mab93 oturabilir miyim ricasında bulunmak ya da siz demeden onlar oturabilirsiniz dediğinde teşekkür etmek uygun olur hocam.Söz arasında hitabınızda efendim demek ve elleriniz dizlerinizde bir görüntü herkesçe önerilen vaziyet diyebilirim.Ama elbette bir soruya cevap verdiğinizde jest mimik hareketleri gereği ellerinizle de bir konuyu ifade ediş tarzınızda hiçbir sakınca yok hatta daha güzel olur.Üslubumuza dikkat ettiğimiz sürece aslında bunlar minik detaydan öte değil başarılar
-
Her şeyde sen varsın , unutamadım hayırlısıyla...
-
@olursaolur teşekkürler hocam size de başarılar
-
Kpss den once alim yapmazlarsa bize haksizlik olur. Bilseydik gecen sene girmez bu sen girerdik. Yazik gunah valla.bi yanim kpss sonuclarindan sonra gelecek diyor bi yanim da kasim ayi anca gelir diyor oda mulakatlarin hala yapiliyor olmasi. Mulakatlar yapilirken tekrar bi alim yapacaklari dusuk ihtimal gozukuyor ama. Umarim alim ilani gelir cunku 1 sene suruyor zaten .
-
Her denilene ve herkese inanmayın derim.
-
Kim ne diyordu ki bu duyuma kadar? Herkes inşallah kpss öncesi gelir temennisinde bulunuyordu. Duyum gelince de, yine inanmamak lazımdan ziyade temkinli olmak lazım desek daha doğru olur.
-
@kamuguy süreç ne yazık ki böyle hocam. Ben 2017 mezunuyum o yıl sınava girdik ama 18 Ağustos 2018de guy yazılısına girdik düşünün üzerimize ikinci KPSS yapılacak daha sözlüye giremedik
-
Merhaba arkadaşlarım. Temmuz gec bi tarih bence ki kesinlik payı da yok mayıs sonu haziran bası itibari ile etkinlik yapıp o ay içinde ilan almamz faydamıza olur bence suan da surec bitmeden ilan vermezler o da bir gercek. O yuzden su on on bes gun gecsn de biraz harekete gecelim artk yeniden malum ay sonu mülakatta bitecek bahaneleri kalmıyo ne dersinz. Yavastan para toplamaya etkinlik sponsoru bulmaya gene yuruyus yapmaya sesimizi duyurmaya baslayalm mı?
-
@i̇ibf Mayıs gözüksün, pareto üstad gelişmelerden biraz bahsetsin,dediklerini düşünelim derim kardeş.
-
@strtmn inşallah
-
Pareto üstad burayla pek ilgilenmiyor galiba
-
CİMER e soru sordum mhuy ve içişleri ile ilgili 22 gün oldu hâlâ cevap vermedi, iibf yi cimer de takmıyor
-
@modigliani-0 guyu mu bekliyorlardı acaba, guy u sormak lazım :)))
-
@strtmn bunlara cevap gelince sorarım hocam
-
@modigliani-0 Cimer süreci aslında göründüğünden daha sıradan bir sistem dostum. Her kurumda buna bakan memurlar var. Merkezden oraya havale ediliyor. Memur da genelde matbu cevabı kopyalayıp yapıştırıyor. Ancak özellikli bir bilgi edinme ise şahsa özel sınav sonuvu vb. Gibi bir durumda farklılaşan yanıtlar mümkün. Muhtemelen soru havuzunda takılı kalmıştır sorunuz. Yakında farkedip havale ederler.
-
Gayet iyi anladım üstad
-
Arkadaşlar DGUY mülakatları Çarşamba gibi açıklanacak diyolar GUY mülakatları da böyle hızlı açıklanırsa yeni ilan için şansımız artmaz mı acaba ️
-
@gmzankr066 şimdi şöyle bir durum oluştu. Saygıdeğer pareto üstad, yedeklerin hakkının zayi olması durumundan mütevellit yeni ilanın ona göre şekillenmesi sözkonusu olabilir dedi. O zaman sorulur ki, mülakat tarihlerinin geç açıklanması ile bir dönem mi bedel ödeyecek yoksa böyle birbirini mi izleyecek mağduriyet.
-
@can-mavi hocam seni bu sayfaya alabilr miyiz ?
-
@strtmn son cümle efsane bir tanımlama