2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@BrettonWoods ya peki yas sınırına takilanlari dusunup yilbasindan once verirlermi yani bizi pas gecip ocagin ilk haftasi vermeyeceklerini umuyorum..bir de cumaya kadar mi ilan gelebilir yani 30 31 aralikta da ilanlar geliyormu?
-
@BrettonWoods perşembe ilan gelse 9 şubatta sınav olsa fena olmazdı..
-
@tuntirikos hocam oldu mu bu sefer
-
@Don-Pablo 9 olmasın hocam il göç var
-
@paretowilfredo hocam teyit eder misiniz bu bilgiyi
-
@sinoki inş hocam bu hafta gelir. Bu yaş durumunu dikkate alırlar. Ders çalışmaya başlamak lazım
-
@BrettonWoods hocam ya sayıyı keşke ogrenebilseniz varya çok güzel olurdu . Gönül 3000 bin ister ama
-
@BrettonWoods başkan sadece guy mu? Diğer maliye ilanlarından haber var mı
-
@beveridge-eğrisi sadece GUY için duyum aldım maalesef. İnş diğer sınavlar sürpriz olur bize
-
Geçen seneki gibi guy vmy dguy aynı gün gelse efsane olur
-
Arkadaslar nasil calisilir guya.kurum sinavlari cok yuksek kapatacak puani 88 ve ustu olan 500 600kisi var zaten onlarda girecek sinava baya yukseltirler sinavi.acikcasi bazi sinavlar sonuclansa calismaya da vakit kalsa cok iyi olur.suan 45 gun sonra sinav olursa cogumuz panikleyecek gibi sahsen ben oyleyim suan ocagin sonu gibi gelse keske
-
Bu hafta ilan gelse sınav Şubat sonu olur herhalde dimi Bu defa da konular yetismicek stresi bastı hey Allah'ım ya
-
@Aslıhannn aynen hocam cok yakin oluyor.gelmeyecek diye dogru duzgun calismadik cogumuz anca twitterda etkinlige katildim
-
@sinoki bombacı mülayim
-
@sonunageldim etkinliğe katıldığımız zaman kadar ders çalışsaydık şimdiye kadar konuları iki kez bitirmistik
-
@Aslıhannn dogru ama cok umutsuzduk.sahsen ben gelmeyecegine cok emindim kurumici muhabbetinden sonra yikilmistim.simdi de hemen gelirse diye bir panik olduk
-
@sinoki bence de yaş sınırına takılanları düşünürler
-
@Hukuksever insallah düşünürler binbir umutla bekliyoruz insallah yeni yila umutla gireriz ilanlar gelir de
-
@BrettonWoods hocam il tercihiyle ilgili bir değişiklik söz konusu var mı ?
-
Yaş sınırını düşünür diyenler mülakatta 4 defa elenmiş kişiyi 35 de bir daha elemiş bir kurumdan bunu beklemek bilemedim inşallah olur orası ayrı