2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik ben düşeceğini cok zannetmiyorum çünkü bir çok puan türünden alım yapıyor. Benim de 81 im var ama. Basvuru zaman kaybı olacakmış gibi geliyor.
-
@paretowilfredo hocam guy 'dan bir ses yok mu ocak ilan mart sınav ihtimali var mı
-
@Aslıhannn bnde düşecegini sanmıyorm bnmde 81 im var ama 900 kişinin girdiği sınavda yine aynı puan türlerinden 87 ye düştü bir ihtimal var mı acaba diyorum
-
@poncik hocam benim p21 81 sıralamamın da 6binlerde olduğunu görünce mümkün değil dedim ama belli de olmaz A grubu sınavlari sürprizlerle dolu. Deneyelim bakalım nasibimizi
-
@poncik 4000 kişinin gireceği sınavda bence 80 e düşer sgk açıklandı istihdam açıklandı biraz olumlu düşünün gelir inş.
-
@botan01 inşh 80'ni görür ve hali hazırda atanıp da başvuracaklar sizin öylesine basvurduğunuz bu sınav birilerinin hayatının dönüm noktası olabilir azıcık vicdanınız varsa başvurmazsınız
-
Neredesin iki gözüm
-
Hahhh il göç geldi, SGK açıklandı,
Tamamen kalbimden geleni yazıyorum,
Guy da gelecek, 3000 de gelecek, il seçimleri de değişecek.
şans artık bize gülecek. Haydi bakalım! -
@mbguy +1 ️
-
Bu gece de guy sevindirse bizi️🤲
-
Yarın da guy gelse keşke
-
Yılın sonlarına doğru hareketlenme başladı. Il göç merkez göç. Asırlardır açıklanmayan sgk açıklandı. .. çarşamba da guy neden olma sin. Gel vefasiz gel ınsafsiz..
-
@Friedmann en önemlisi neredeyse Guy un gelmesi kadar imkansız görünen SGK nin açıklanması bence bundan sonra her an Guy gelebilir buna inanıyorum
-
@akncıı insallah guy da gelir ortam şenlenir. 2020 ye umutla gireriz dostum
-
Sgk sonucunu aldığımız arkadaşlarımıza çok sevindik . Rabbim sizlere de Guy haberi almayı nasip etsin inşAllah dostlar umudunuzu kaybetmeyin ve son hızla çalışmalarınıza devam edin 7 8 mülakattan elenen arkadaşlarım bugün Denetmen oldu neden sizin de bir gün Uzman oldu haberinizi almayalım ️ Allah hepinizin gönlüne göre versin bir duamız var emek veren herkesin atanması dileğiyle sizlere inanıyoruz her zamanda yanınızdayız kendinizi bitmiş tükenmiş yalnız hissetmeyin
-
Bence maliye bakanı eli kulağında açıklaması ve bakanlıkların bütçeleri görüşüldükten sonra il göç alımı SGK açıklanması yılbaşından önce için umutlandırdı beni.
-
Gece ilan veriliyor mu yani. il goc gece mi verildi
-
keşke ilgöç 200 geleceğine 2000 guy gelseydi eli kulağında derken ilgöçü mü kastettiler yoksa...
-
@dibace Hocam 73 74 puana düşmesi imkansız gibi birşey biraz gerçekçi olmakta fayda var
-
@sonunageldim sgk gece 3 te geldi sahurda öğrendik