2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Herkes 1000 kişi tutturdu. Bin kişiyle sadece bin kişi kurtulur.
-
@dibace çok doğru konuştunuz
-
Sayın vekile yorum yazalım
https://twitter.com/huseyinorsktu/status/1199668663521095680
-
@Aslan-Reyiz geldik işin özüne, bakalım cevap ne olacak
-
@Aslan-Reyiz Bakanın vereceği cevap her şeyi belirleyecek. Bakan üç kadrodan birisi için bile tarih verse bizlere umut olur.
-
Yahu facede kitap çekilişi var 4300 kişi yorum yapmış .Etkinliğe çağırsan 40 kişi gelmez.
-
@Aslan-Reyiz Onlar cildirmislar baska bi aciklamasi yok
-
yazık bu iktidar vekillerinin birisinin bile sorunlara yanıt verdiğini görmedim hep boy gösterisi ya da tokalaşıp fotoğraf çekme derdindeler hiç kimsenin sorunu yokmuş gibi seçimin acısını çıkartıyolar sanki
-
@dibace İyi Parti'nin dostluğunu unutmayacağız.
-
@strtmn aynen öyle kardeşim.
-
Twitter’da fav ve retw yapmaktan, engel yemekten yoruldum.. Onca twitler onca etkinlikler karşısında bir insan nasıl bu denli sessiz kalabilir? Yolumuzu çizemiyoruz, önümüzü göremiyoruz... yemin ederim artık tek beklentim bakan beyden bi ses duymak; olumlu olumsuz farketmez. Bu belirsizlik bizi bitirecek.
-
@acan cevap vermemiş mi bakan
-
@kuruhasan iyi partiden bir vekil sorduğunu iddia ediyor ancak cevap var mı yok mu yine üstü kapalı... yuvarlak cümleler yordu artık.
-
@Aslan-Reyiz yayıni nrden izleyebilirz?
-
Sayın vekile email atıverin talepleri dile getireceğim demiş
-
@Aslan-Reyiz tamam hemen mail atalım
-
Mustafa karadeniz hocada baya ugrasmis bugün bakan yardimcisi vekil falan durumumuzu anlatmis sağolsun murat hocadan sonra destek veriyo bizede diger hocalarada ornek olsun.
-
Arkadaşlar sayın bakan cvp vermiş “2018 ve 2019 zor bir yil oldu ama bende iibf mezunuyum 2020de yuz guldurecek alim yapacagiz” demiş
-
@mervenil kaynak?
-
@michaelcorleone kaynak eşim hocam şu an orda