2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ksünr hocam ilan nerede göremedim ben.
-
Bugün itibariyle şunu çok iyi anladimki bizden bir cacık olmaz bu ilanı bekleyen binlerce kişi var ama gel görki etkinlik yapıyoruz sürekli aynı kişiler bir şeyler yapalım diyoruz yine hep aynı kişiler mücadele ediyor diğerleri ise sabahtan akşama kadar kütüphanede kafasını derse gömüyor hiç bir şey yapmıyor sadece ilanın gelmesini bekliyor an itibariyle durumumuz ortada işte sesimizi duyuramayıp ilanı alamadıktan sonra elinde puanınla kütüphanede ilan bekle
-
Ya 2 senedir puan alıyoruz alım yok. Şimdi ise takvimde bile yok deniliyor. Biz niye hala ders çalışıyoruz, nasıl bir umut bizdeki böyle? Hayatımızı bu kadar riske nasıl atıyoruz. Yoksa çevremizdeki insanlar haklı mı kpss'den bir şey olmaz dediklerinde? Ben artık o insanları haklı buluyorum. Bilenler bilir her daim burda ilan bekleyen birisiyim, kimsenin ders çalışma gücünü de kırmak istemem. Ama artık yetti!
-
@Lamıcimiyok duymasi gerekenler duydu zaten sesimizi. Etkinliğin bi ise yaramadığını hala anlamamanız garip olan
-
Sayın vekile yorum yazalım dostlar
https://twitter.com/sgirgin48tbmm/status/1199624694003126272
-
@scofieldmustafa hocam sadece twitir etkinliğinden bahsetmiyorum ben genel olarak söylüyorum ilan gelse bu ilana en az 10.000 kişi başvuracak ama şöyle bir bak sürekli ilan için feryad eden 100 kişi ancayız benim sitemim elini hiç sabuna suya dokunmayanlara adam kütüphaneden çıkmıyor 19 ay oldu ilan gelmeyeli hiç farkında değiller gidişatın 19 ay sonra cevap geliyor düşüncemizde var denmekle yetiniliyor biz ise kaderimize razı olmuş bekliyoruz bu gidişle bu umursamazlıkla kaç ay daha bekleyeceğiz bir öğretmenler kadar neden bizde olamıyoruz benim isyanım buna
-
Elinizde bir kpss var ise B grubuna odaklanın arkadaşlar. Tabi Yabancı dil içinde girişim yapmakta fayda var. Ağbal'ı arar konuma geldik. Geçen sene guydan elendiğimde demiştim sizler şimdi mülakata gireceksiniz 5000 kişiden 1000 tanesi kazanacak 4000'i aramıza dönecek diye. Zaten kısır döngü gidiyorduk şimdi onu da ara ki bulasın. Çok şey söylemek istiyorum ama o makama hürmetim var.
-
@michaelcorleone ne soruni var hocam bizimle alakasi ne? Alacagi 1000 1500 kisiyle ulke mi batacak? Sorunu mu buyuyecek.koskoca ulke ekonomisinden bahsediyoruz 1000 kisiyle batacak kapatip gidelim.10bin bekci aliniyor daha once olmayan meslek.her yere devasa paralar harcaniyor.bizim ki tamamen sayin bakanin politikasi
-
Yarın bakan Trabzon da olacakmış. Bari bu fırsatı kaçırmayalım. Bakan gittiği şehirlerde halkın arasına giriyor o sırada taleplerimiz dile getirilebilir.
-
@sonunageldim dostum fark ettiysen sadece güvenlik birimlerine kamu personeli alınıyor. Ekonomi bilen insanlarız hepimiz ve biliyoruz ki devlet su an 1 doların bile hesabını yapıyor. Merkez Bankası rezervleri son 10 yılın en kötü durumunda. Kur, 2. Dünya savaşı ve 1974 Kıbrıs Harekatı ambargosunu bir kenarı koyarsak hiç bir dönem 4-5 yıl bu seviyelerde olmadı. TL en çok değer kaybeden 3-4 birimden biri. O yüzden 1000 kişilik alımda bile bütçeyi düşünerek hareket ediliyor. Şunu demende tabiki de haklısın; "bize niçin değer verilmiyor?" Bu soruyu da ülkeyi yöneten yöneticilere sormak gerek. Özel sektör bile asgari ücret ile eleman almıyor, durum o derece vahim. Genç işsizlik yüzde 30'lara ulaştı. Bunlar hep bizimle alakalı olan şeyler.
-
Benim fikrim Berat Albayrak alımlar konusunda tam bilgi sahibi değil.Şöyle ki kendisi Maliyenin içinden birisi değil.Personel Genel Mudurlugu icindeki oligarsik sistem engelliyor yada siz başka bir sey deyin.Yani istemiyorlar yüklü personel sorunumuz bu.Bızler A grubuna girdgimizde hep en kötu guy alımi 2 kere geliyor diye hazırlandik.Halada bu amaçla ders calişmalarini kimse bırakacak gibi durmuyor.Bakın diğer kurumlar yani merkez uzmanlıklar adı şani duyulmamis kurumlar 3 5 kisilik alimlarla gostermlik yada ıngilizcesi olmayan yani guy bekleyen bizlerle alay eder gibi nispet yapıyor.Veya 90 almasanız böyle olur.Kısacası Maliye Bakanligi belirsizligi cok sürecek gibi geliyor.
-
@michaelcorleone yapılanların ekonomiyle alakası yok. Tamamen yönetici kişilerin taktiri. 2020 bütçesinde 60 bin personel alımı için ödenek ayrıldı. Bu ayrılan kadrodan bin kişi alması hiç bir şeyi değiştirmez.
-
@michaelcorleone ekonominin durumunu biliyorum.koskosaca devlet butcesine 1000 kisi emin olum hicbir sey yapmaz.1 dolara bile ihtiyac yok cunku belediyelere bakanlik butcelerine kurum giderlerine bakilirsa hic bir kisinti yok hepsinin masallahi var.milyon tl lerden bahsediyoruz.bu yuzden bizim ki tamamen bakan politikasi oldugunu dusunuyorum.agizlarda bir tasarruf var ama gercekte pek yok gibi
-
@zenginmemur ayrıca 2017 de planlaması yapılan 20. Ayına girmesine rağmen hala belirsizliğini koruyan iş müfettiş yardımcılığı ile 5. Ayına giren sgk denetmen yardımcılığı mülakat sonuçalrıda bütçe de ödenek yok diyemi açıklanmıyor. Hiiç sanmıyorum.
-
Bakın şuna yüzde yüz eminim.Berat Albayrak biz iibflilerin atanma sorununu yüzde yüz bilmiyor.Hatta bir milyon kere eminim.Onun için üniversite mezunu iibfli cok güzel gitsin girisimci olsun ne işi var kamuda.Yani sorun bu ne olur bu sorunu bilerek cozum uretelim.Yani bir bakan kurumunda niye alim yapmasın.Her yere para bulunan ulkemizde 1000 guya mi finansman bulunmayacak.Ama sorun kurum icinden de kaynakli.Vdk başkani bilmiyor mu 2 yıldir alim yapilmadigini
-
@Fsm kesinlikle güzel bir örnek.Akademisyenlik alimlarida güzel bir örnek olacaktir hocam.Şimdi akademik ilanlar 3 kisi 5 ksi yani merkez uzmanlik gibi.Taşra kadro A grubu alimları piyasada yok.Cunku uzmanin tasrasi merkezi olmaz.Bu yanlişlar duzeltilmedigi sürece yani kurum ici sorunlar cok büyük.Vdk örnegi.Tekrar eskiye donulduyse neden her yilnduzenli gelen yuklu denetmen alimi gelmiyor.
-
Örnek Adalet bAkanligi.Hakim savci alimlari her yıl düzenli geliyor.İcisleri kaymakamlik alimi her yil 100 kişi.Ve bunlar ust duzey 657ye tabi bile degiler haklar acisindan.Keza sayistay aynı sekilde.
-
@bucalı Kamu Personeli Alımı
Burda hocam -
@ksünr yani o sayfaya bakın resmî iş ilanları sayfası diyor
-
@Aslan-Reyiz kesinlikle yorum ve beğeni yapalım arkadaşlar yapalım ki en azından bundan sonraki süreçte bir daha konuyu arz ettiğimizde ilgi ve alaka devam etsin.