2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn ilk defa ustadin dediği olmasin istiyorum çünkü bahari isaret ediyorhos bana 2 gune gelmezse birsey ifade etmiyor da uuf yaa ben guy istoyorum
-
@Aslıhannn ne sabahı ne sabahi gece herkesi uyandırırım haber vericem diye ama kendime geleyim umut bile etmeyeyim ben
-
@sinoki bakanı etiketleyerek bir tweet atın madem, hepimiz RT yapalım. Buradan da viralini yapmış olalım tweetin guy ilanı ve neden yıl bitmeden olduğunu kısa ve öz olarak. Tweet katlanarak gitsin, şuan elden bu geliyor. Guy ilanı bekleyenler için de görev niteliği taşır ayrıca.
-
@sinoki ilan ne zaman gelir bilemem ama yaş sınırında olanların mağdur edilmeyeceğini düşünüyorum yani bunu çok içten hissediyorum:) inşallah da öyle olur:)
-
@strtmn tamam simdi atip size yazicam burdan sagolun arkadaslar
-
@Aslıhannn ya iste ben de oyle dusunmek istiyorum ama kanunda 35 yas yazarken nasil esnetip 36 yapcaklar imkan olurmu bilemedim kendileri istese bile..
-
https://mobile.twitter.com/Selinozkaynak66
Attim tweet desteklerinize tesekkurler tez zamanda atanin insallaaaah🤲
-
@sinoki imkansız değil bence guzel düşünelim ki güzel olsun :))
-
@Aslıhannn allahin izniyle insallah su dardan kurtuluruz
-
Görüşeceğiz dostum haftaya burada olacağım
İnşallah yılbaşı güzel olacak.
-
@Dguy_Guy tam trolsun
-
@merasim34 Bak güzel kardeşim açıkcası ben ilkbaharda bekliyordum sadece tecrübelerimden dolayı çünkü bir açıklama yoktu geçen gün yazdım sayın bakanında bir açıklaması yok diye ama bir arkadaş uyardı ve haberi okuyunca sayın bakanın bir açıklaması olduğunu gördüm açıklama şöyle ;
**İİBF mezunları için gelir uzman yardımcılığı sınavı
Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, "İhtiyaç kapsamında iktisadi ve idari bilimler fakültesi (İİBF) mezunları için gelir uzman yardımcılığı sınavı açmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.**
Hem yaştan dolayı hemde bu kadar süreden dolayı haftaya gelebilir duyum değil kesinlikle sadece tecrübe inşallah Dguy'da gelir herkes mutlu olur.
Şu saçma ithamlara biraz ara verin lütfen. -
@Dguy_Guy bak bu tecruben çıkarsa sana kocamaaaaan sevaplar gelsin diyorum
-
@Dguy_Guy dram teyze
-
@Dguy_Guy bu ne şimdi bütçe görüşmelerindeki ifadeyi yeni öğrenmişsin, tecrübe ayakları yapıyorsun. Hı hı inşallah kardeş
-
@sinoki ama çıkmazsa sonuç sıkıntı sanki
-
Sonradan haber alan ekip eşittir twitter'de etkinlik için hiç çaba harcamayan ekip..
-
Eskiden memur olana kız vermiyorlardı. Şimdi memur olmayana kız vermiyorlar. Hatta memurum desen kızın anası 657 mi sözleşmeli mi diye soruyor garantiye alıyor cadaloz:) Bir guy uğruna Ya Rab ne yiğitler batiyor.
-
@mbguy evet hem ne sıkıntı cuk diye yüreğimin orta yerine oturacak bir hançer diim siz anlayın
-
@LioN yaa sorma eskiden ne memuru olcam ya sıkıcı diyodum simdide guy nerde guy modundayim20li yaslarda haberim olaydi coktan atanmistim belki de