2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Willsmithh hocam maliye uzmanlık soruları nasıldı ? Görme şansım olmadı hiç . Yani kpssye göre kıyaslarsak daha mı zordu ?
-
Arkadaşlar sizce guy soruları gecmis yillara nazaran zor mu olacak? Daha önceki yıllarda çıkmış sorulardan da geliyordu ama geçen yil böyle olmamış. Bu yıl nasıl olur sizce?
-
@busrag kendim girmedim ama çıkmış sorulara baktım mesela mhuy muhasebesi kpss den zor misal veriyorum ozkaynaklar hesabı kpss 1 2 tane basit geliyor mhuy maliye uzmanlığı gibi sınavlarda daha detay geliyor kitabı incelemistim o açıdan söyledim hocam
-
@Aslıhannn bence daha zor olacak sınava çalışan kemiklesmis bi on sıra öğrencisi var artık il göç sınavı daha önceki yıllara göre zor oldu ve düşük kapadı guy içinde benve zorlayabilirler
-
Pareto hocamın yorumunu merak ediyorum ben
-
@Willsmithh peki teşekkür ediyorum hocam . Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@busrag genel olarak artık herşeyin en zoruna en kötüsünü düşünerek çalışmak gerek diye düşünüyorum hocam misal il.göçe eskiden bukadar talep yoktu başvuru puanlari yükseldi yüksek puanlı öğrenciler bile aşırı kasıyor taşra uzmanlığı için bile bunu dikkate alacaklardır ve yüksek puanlılar da guy için asilavaktir bence ilanı beklemeden hedef önünüzde sizden yüksek puanlı olan arkadaslsri gecmek olsun
-
@Willsmithh haklısınız hocam . Çok teşekkür ederim fikirleriniz için
-
@kemankeşş kesinlikle hocam allengirli mevzuattir kanundur ulustur falan yok hallederiz insallah
-
@Willsmithh ben de oyle düşünüyorum hocam.
-
@Willsmithh aynen şimdiden kasmak lazım diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar gerek maliye uzm güncellemeleri ve bir de guy güncellemeleri işletme mevcut
Şöyle yapalım dilerseniz bir grup kuralım wtp ben teker teler atayım sürecin zorluğunu birlikte aşalım özelden yazabilirsiniz numaranızı eğer sizin için de bir mahsuru yok ise buraya atamıyorum foto gibi -
@dibace bu hesabın daha önce söylediği tarihler vs tutmadı, kendisinin kim olduğunu herkes az çok biliyor. İlan haberini sayın bakandan aldık. Bu hesaba güvenip dikkate almayınız. Sayı, tarih gibi konularda nitelikli insanların duyumları bizler için daha yönlendirici olur.
-
@SBF aynen dostum. Bakan "eli kulağında demiş" bu işin duyumu kalmamıştır artık. Bir cengaver sayıyı versin
-
@strtmn 1500 2000 arası
-
@kemankeşş inşallah dostum. Ben hep 1000-1500 arası duydum. İnşallah 2000 gelir.
-
1500 ilan bile bircok kisiyi iceri sokar arkadaslar
-
Adem kılıç ın guy kitabıyla maliye sınavlarına hazırlık kitabını alsam yeterli olur mu?
-
@kemankeşş bir il göc magduru olarak katılıyorum hocam
-
Numaralarınızı yazın kuruyorum yazan arkdaşlar da var halledelim inşallah