28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@melis_12 Teşekkür ederim.
-
Beş harfli anlamlı kelimeyi bulan var mı ben
sakat
buldum 3 ve dört du sanırım -
Küp sorusunu 32 bulan var mı
-
Durabilite sorusu vardı iktisattaydı sanırım. Ödeme süresi gibi bir şey yaptım
-
Boyu 300 metre olan tren, bir tüneli 138km/saat hızla 2 dakikada geçtiğine göre tünelin boyu ne kadardır?
-
İçerisinde süt-su karışımı bulunan A ve B şişelerinde sırasıyla %30 ve %55 oranında su bulunmaktadır. Süt oranı 6:4 olacak şekilde 20 litrelik bir karışım oluşturulması için şişelerden kaçar litre alınmalıdır?
-
Bir malın 200 liraya satıldığındaki karı, 110 liraya satıldığındaki zararın 2 katıdır.Malın %50 kar ile satış fiyatı kaçtır?
-
Sayılarda yanlışlık olabilir
-
çok emın olarak soyluyorum kıtapcıgım 2 idi
ve hangısı borc ilişkisini sona erdıren nedenlerden bırıdır deyip 4 sıkka sona erdiren seyleri koymuslar .... -
@regresyon ben de sakat buldum
-
@hassan 210 du sanırım başka soruyla karıştırmıyorsam
-
a<b<0<c ise hangisi doğrudur? Cvp: d)|axc|>b
5kök7+kök63=21... ise 4kök 7 ? -
@aytsrk
5 gün
10 gun
nedir ve müdürler kurulunda emın mısınız -
a küçük b küçük sıfır küçük c ise hangisi doğrudur? Cvp d |axc| küçük b
-
Su idaresinde tamirat yapılacakmış ve bu nedenle persembe günü 2 saat sular kesilecekmiş. Anlamlı cümle oluşturma sorusu. 2 4 6 diye başlıyordu heralde bu. Yanlış da olabilir.
-
@hussle borç ilişkisini sona erdirenlerden değildir. I. Kitapçıkta bu şekildeydi eminim.
-
Maliye ve muhasebe farklı seçenler bazı sorular onlarda farklıydı. Hukukta bile farklı sorularımız mevcut.
-
@frida_olmak 2. Kitapçıkta değildi o zaman.Ben de özellikle dikkat ettim. Borcu sona erdiren hallerden biridir? diyordu.
-
Benim ki de bir biridir yazıyor diye hatırlıyorum nedense hatta ifa ve ikale arasında kaldım ifa yaptım
-
@hayat999 bilmiyorum cevabını. Benim mat çok iyi değil ezberim kuvvetli :))