28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@kitapsever banada oyle soylediler fakat aksam 5'e kadar gelir dediler yani ogleden sonra gelebilir
-
@kitapsever, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
arkadaşlar aranıp da mail alan oldu mu? 21 hazirana kadar gelir dediler hala bişey yok. eğer gelmezse mail, yine bu numaradan arayabilirsiniz demişti. olmazsa mesai bitmeden arayayım diyorum.
Ben de sordum hocam hala gelmedi bana da
-
@kitapsever bana da gelmedi daha 5e kadar demişti zaten daha var
-
Mesaiden önce ararız arkadaşlar gelmezse mail
-
@atanacakgiller mail geldi arkadaşlar pazartesi!!!!!!!
-
Mail geldi arkadaşlar şuan bana
-
Ahali banada geldi mail çarşamba günü ön değerlendirme olacak.
-
Mülakata gidecek arkadaşlar rica etsem tekrar arama olup olmayacağı konusunda bilgi alıp bizimle paylaşırmısınız? Inşallah hepinizin iyi geçer
-
mail geldi bana da cuma günü değerlendirme merkezi uygulaması için
-
Mail geldi fakat 7 temmuz için. Benimki niye o kadar uzak tarih acaba
-
Bana mail geldi arkadaşlar sizlerede gelecektir ilerleyen saatlerde
-
Bana da mail geldi arkadaşlar. 1 Temmuz da Ümraniye’de
-
Haftaya persembe icin banada geldi
-
Arkadaslar biriniz whatsapp gurubu olustursaniz ordan mulakat asamasini takip etsek ben yapamiyorum yapabilen varsa bir el atsin
-
banada geldi arkadaşlar bu pazartesi günü whatsap grubu kurmalıyız bencede
-
bana da geldi 3 temmuz
-
Ne giymeyi düşünüyosunuz arkadaşlar? Birde 2. Aşama tahmini ne zaman olur?
-
@marsiyal 15 temmuzdan sonra olur bence
-
arkadaşlar bana da mail gelmiş de ben ne giyileceğini tam anlayamadım yarım kollu tişört yakalı gömlek falan yazmış bu sıcakta uzun kollu yakalı gömlek mi giyicez? zira yarım kol tişörtüm yok tişörtün mantığına aykırı sanki
-
@kelebekk mülakata kalan arkadaşları tebrik ediyorum. Öncelikle herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar. Bu aşamayı vakıfbank ik yapmayacak. Danışman bir firma yetkilileri huzurunda bi vaka çalışması ardından bir grup çalışması, son olarak da ikna yeteneğini ölçebilme çalışması yapılacak. Nacizane tavsiyem kimseyi ezmeye çalışmadan saygı çerçevesinde kişisel görüşünüzü net şekilde anlatabilirseniz ve doğal olup, yapmacıklıktan uzak durursanız gayet olumlu geçecektir