28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@yorgun-kamucu hocam ilk çağırılanların mülakatı yapıldıktan sonra mı aranılıp çağırılan oldu
-
Arkadaslar artik bosa ugrasmanin manasi yok ben aradim sordum aramalar bitti dedi.Ankara icin de bitmis bu sirada bundan sonra artik calisan personellerde azalma oldukca tek tuk ararlar .
-
@samettin Ankara'yı kaç puanla aradılar gerçekten çok merak ediyorum
-
@müzdarip93 hocam bnde sordum soylemediler buyuk ihtimalle 70 ustu
-
@müzdarip93 bende merak ediyorum 66yla aranmadım
-
@samettin büyük ihtimalle ama hiç de denk gelmedi Ankara için 70 üstü alan ama illaki vardır tabi İstanbul için alım bu kadar az ise Ankara da büyük ihtimalle 5-6 kişi falandır
-
@müzdarip93 hocam sag olun artik beni ilgilendirmiyor umit verdiler bide o kadar
-
@samettin her kötü olay zaten hep bizim dönemimize denk geldi inşallah en kısa zamanda artık biter bu işsizlikler hepimiz için..
-
54 ile Bursaya veda
-
Seçim olur ezilen biz oluruz kriz olur ezilen biz oluruz enflasyon olur ezilen biz oluruz yapılanma olur ezilen biz oluruz arkadaşım krizlerden ilk etkilenen personel alımları demişti inanmamistim
-
2 yıl Tapu ve kadastro okusaydım şimdiye 2 yıllık büro personeli olarak çalışıyordum adamlar 70 le atanıyor. Seçimlerimiz hep yanlış olur mu hayatta ya
-
91-92-93 nesli lanetli nesil bizden başka bu durumlarla karşılaşan yoktur bir sene önce 52 ye düşen puan bir sene sonra 61 e düşüyor
-
@müzdarip93 hocam insan kaynakları Ankara’ya 1 kişi dahi çağrılmadığını söyledi bizzat konuştUm.Ankara alım yapmamış yani
-
@fth-00 hocam kaç kişi çağırılmış peki ? Kaç kişi alınacakmış bilginiz var mı
-
@fth-00 öyle miii ne diyim ki hocam o daha kötü..
-
@ilangöremeyen o konuda bilgi vermediler hocam,zamanla boşalırsa belki arama olabilirmiş ama düşük ihtimal. Sadece ihtiyaç olan iller arandı dendi
-
Keşke ihtiyaç olan illeri daha önceden söyleselerdi de ona göre başvursaydık
-
@ryan bilmiyorum
-
Kac kisi cagirilmis bir bilgi aldiniz mi ?
-
Arkadaşlar 18.30 itibariyle aradım. Planlanan aramalar bitti ama yine tekrar yapılabilir bilgisi verdi İK. Hangi illerin arandığını söylemedi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.