28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@colinclark55 hocam sanmiyorum ya. Benim adanali arkadasim vardi samsunlu arkadasim vardi cocuklarda referasn yoktu. Ben denizliliyim beni gecen sene aramislardi ama ozel sebebleden gidemedim. Ve benimde referansim yok 3 yildir issizim
-
@slmnbrs valla hocam benimde arkadasim var vakifbank sinav ilani acmadigi zaman sinava girmisti ve suan bankada calisiyor kendi soyledi bana neler oldugnu. Bunu yapan bi banka her turlu referansa bakar. Bunun disinda baska olaylarda var cagri merkezi icin bi arkadasa ikametgah bahanesi sunulyrken baska bir arkadas gene izmir ikametgahli olmasina ragmen alindi. Bu ve bunn gibi ornekler cok. Cagri merkezi mulakatina girip referansla genel mudurluge atananlar gibi.
-
Arkadaşlar benim anlamadığım koskoca İstanbul'da hiç mi servis görevlisi ihtiyacı yoktu çok az kişiyi uzmanlık için çağırmış hadi bunların içinden 15-20 tanesini eleyip servis teklif ettiler bu kadar az olabilir mi servis görevlisi ihtiyacı hem anadolu hem Avrupa yakasından bahsediyorum
-
@adams belki ilerleyen günlerde ihtiyaca göre tekrar ararlar sgk denetmenlik var mülakatı temmuzda olacak orayı kazananlarda olabilir.
-
Acaba bu puanlar iptal mi yoksa üzerinden alıma devam ederler mi
Mesela temmuz sonu bir part daha gibisinden veya başka pozisyonlar gibisinden ?
Süreç tamamen sonlandıysa hiç hoş olmadı .. -
Şu başkan değişmişti ya böyle bişey olcağı belliydi işlerini burayada sıçrattılar allah razı olsun Bu ülkeye sadece gülüyorum
-
@colinclark55 hocam referans dediginiz seye kesinlikle katiliyorum. Adamlar uzmanlik kazanamicakken bile nerelere geliyolar. Ben sadece sehir konusudan ornek verdim. Yani soyle bi olayda var. bi arkadasimi puani benden yuksekti mesela onu aramamislar ama beni aramislardi. Piyango cekilisi gibi mi yapiyolar anlamadim. Veya arkadas aradilarda duymadi mi onu da bilemiyirum
-
@kadr neden böyle oldu ben umutluydum bu kadar az mı yani
-
@ert1234 arkadaşlar ben şuan personelim, geçen sene bu sınavla atandım. 57 58 bandına kadar umutları koruyalım en azından memurluk için aramaların yapılacağını düşünüyorum İstanbul için, Alım az yapılıyor evet ama şube ihtiyaçları çok, istifa eden, guya ve dguya geçenler de var.
-
@slmnbrs anladim hocam kriterler ney bankanin kendiside bilmiyor gibi bise : )
-
Sgk başvuru yapıp mülakata girmekten feragat edenler bugün mesai bitimine kadar aramaları gerekiyormuş..
-
@f-hayek 66 puanla ankaradan ben de aranmadım
-
@colinclark55 hahahaha hocam oyle gibi sanki
-
@vbvbvb inşallah hicam memurluğa da razıyız şu işsizlik döneminde. Memur maaşları hakkında bilginiz varmı?
-
63-64 puan ile İzmir'den nasıl aranılmış ya 70 puanım var arayan soran yok
-
Memurluk icin aramalar olur mu
-
Bankanın kriterlerinin çok net olmadığı ve adil olmadığı kesin malesef. Geçen sene uzmanlık için puanın yanısıra iktisat netlerinin önemsendiği söylenmişti yine öyle bir durum olmuş olabilir mi yakın puanlarda birinin aranıp birinin aranmaması konusunda mezun olunan ünv gibi bu da bir kriter olabilir.
-
@gaziibfli nee grup mülakatı mı pazartesi dendi çok erken öyle saçmalık mı olur
-
@mzffrzyrk istanbul mu?
-
@maliyeciniss evet öyle söylendi çok erken