28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Tek tesellim suan cagri merkezi sonucu , iyi tarafndan bakmaya calisiyrm arkadas alimin fazla olacagni soylemisti snra genel mudur ve yonetim kurulu degisince isler degisti bence , cok karisik deniliyrdu zaten calisan arkadaslar da oyle diyprdu belki alim bile olmaz diye , bn degisime yoruyrm bu az alimi , her iste bi hayr vardir vakif her yil istisnasiz acar sinav , belki senye daha iyi puanlar alip mulakata da daha cok hazirlariz kendmizi , bi de vakifin soyle bi sacmaligi var mulakattan elenen bindaha sinva da giremiyo bi kere degerlendirme oluyormus o yuzden kendnizi gostern mulakat asamasnda pasif kalmayin mulakattan elenirsenkz vakif kapilari kapatiyor mlesef
-
@gcll hocam bildiğim kadarıyla uzman yardımcılığı için mülakata çağrılıp performansa göre iç kontrolörlük teklif ediliyor.
-
@walras12 bnu dun soylemstm ben kesin boyle yani bnde bliyrm
-
Ankaradan o kadar yüksek alan insan vardi hiç biri mi aranmadı??? 63le aranmadım bende
-
@specialone annemin arkadaşının kızı aranmış ankara için
-
@gcll kaç puanla aranmış üniversitesi ne bilginiz var mı acaba
-
@specialone inanın hiç bilmiyorum öyle samimi değiller dışarda görünce birbirlerini konuşmuşlar sabah denk gelmişler
-
@gcll anladım saolun
-
@blueberry tesekkurler arkadasim
-
@fatos anladım hocam teşekkürler inşallah yakın zamanda olur
-
@specialone Ankaraya çok canım sıkıldı 67 puanla çağırırlar diye düşünüyodum yine hüsran
-
@f-hayek yazik oldu gul gni puana resmen taniniyrm sizi benm bile icim acidi
-
@f-hayek 61 puanlı izmirden aranıyor sizi neden aramadılar ki ne biçim iş yaptıkları ya
-
@north-remembers sacmaliktan baska bisey degl bence yazik yani
-
@fatos insallah hocam. Tesekkurler bilgilendur icin
-
@gandalf arkadasim bankanin kesin prosuduru baska sehirden getirip istanbulda calistirmamak sizi nasil oluyorda cagiriyorlar? Yani koca istanbulda sizin puaninizdan yuksek puan alan yok demi yada bi puan asagisi alan yokda izmirden sizi cagiriyorlar mulakata.
-
@colinclark55 hocam bu şekilde çağrılan bir sürü kişi var.Bazı kişiler için ikametgah ekarte edilmiş.
-
@placebo hocam bazi kisilerin ozelligi ney mesela ? Aman aman ingilizce bilgisi mi ? Spk belgesi mi? Yoksa 63 puan alacak cok kisi vardir istanbulda hadi 63 olmasin 62 olsn yazik gunah yani. Bankanin isleyisini bilmesem tamam derm size ama az cok bilgim var neyse herkes icin hayirlisi saglicakla..
-
@colinclark55 halkbank ziraat ve vakifta boyle bi durum soz konusu degil bence. Benim bi cok arkadasim sehir disindan istanbula geldi uzman oldu. Hatta onlarin istanbula yerlesmesi icin 2 hafta sure veriyolar. O sure boyunca otel parasi veriyolardi.
-
@slmnbrs dediginiz durum halk ve ziraat icin gecerli onlarn sinavinda zatn sehir seciyorsunuz. Vakifbank icin ikametgah onemli normal bi insan ocin onemli tabi referansi olan insan icin onem arz etmiyor. bunu en basit pozisyonda ben yasadim ordan biliyorm.