28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@sinem tekrar arayıp söylesene puanım 63 istanbul neden aranmadım merak ediyorum falan de bence
-
@mrvblkk bilgi vermiyorlar off delircem
-
@bynkeynes guydan 1 soruyla elen bundan 1 soruyla aranma çok değişik ya
-
@fatos valla işte ben de inanmadım pek ama söyleneni yazdım. Bi umut diye
-
@fatos torpildir o
-
@i̇slimkebabı aynı haldeyiz hicam bende guy bir soru ile gitti buda boule olursa ben öldüm
-
61.25 sakarya aranmadım
-
Bu durumdan su cikiyor il ikametgah diye birsey yok..yuksek puanlilardan bir havuz olusturulup cagrilmis..gorev yeri de belli degil..bi arkadas vardi burada 20-30 kisi alinir diyordu o zaman kizmistik ama dogruymus.
-
Ben umudumu koruyorum açıkçası şöyle söyleyeyim geçen sene mülakatlar bittikten sonra Ağustos ayında dershaneden bir arkadaş Ankaraya guy yazılı sınavına giderken uzmanlık mülakatı için teklif aldı ve guy sınavına girmeden İstanbula geri döndü şuan da bankada uzman yardımcısı. Yani demem o ki aramalar bitti denilse de her zaman ihtimal var.
-
@sinem ne biliyim hocam garip
-
@north-remembers hocam o sans bizde yok ama
-
@fatos belki dipte köşede kalmıştır hocam dua ediyorum
-
@i̇slimkebabı feragat edenlerin yerine aransaydik bari
-
Ankaradan kimsenin çağırılmaması saçmalığı nedir peki. Yazık verdiğimiz emeğe bir sürü insan vardı bu işi bekleyen.
-
@bynkeynes şans mı varki sanki ne kadar lanet varsa benim üzerimde gibi
-
İnsan kaynaklarından edindiğimiz bilgiler hiç doğru çıkmadı ilk defa bu sefer de doğru çıkmamasını istiyorum,inşallah bu da doğru değildir
-
Arkadaslar alakasiz olucak ama halkbank ve ziraat banka sinav acar mi bu sene? Benim vakifbank puanim dusuk o yuzden soruyorum pek umutlu degilim. Allah bilir yinede nasip
-
@i̇slimkebabı o da doğru söz konusu bensem arayacaklarsa da aramıyorlar
-
@slmnbrs hocam ziraat ve ziraat katılım 2018 yazında alım yaptı ve sınavı bana göre çok çok zordu vakıfbank biraz daha kolaydı ziraatte batırdım resmen halkbank şuan değişim sürecinden sonra alım olabilir bu arada halkbanka giren var mı sınav zorluk derecesi nasıl kpssye yakın mı
-
@slmnbrs halkbank ekim-kasım gibi açabilir bu sene açmadı çünkü. bddk, kaymakamlık, vmy birçok sınav olacak yine.