28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Mülakat iki aşamalı, kesin tarihleri yarın maille öğrenirsiniz büyük ihtimalle pazartesi dendi bana.
-
@stradivarius beni aradılar genel yetenek barajını geçemedim yani 24 yaptım
-
@mrvblkk teşekkürler cevabınız için
-
@bynkeynes ben bilmiyorum ya böyle elim ayağım titriyor şuan
-
hocam ik nosunu yazar mısınız
-
@mrvblkk çok teşekkür ederim 62,5 benim
-
Telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.
Yüreğim diyor ki boşuna bekleme. -
@sinem 02167242721 erkek çok bilgi vermiyo da kıza biraz lütfen falan diyin o söylüyo
-
Antalya olmaz mı ya ihtiyaç vardır illaki
Belki ararlar ya -
O zaman herkese geçmiş olsun. Geçen sene bu kadar alım olup bu sene guy dguya rağmen almıyorlarsa yapacak bişey yok. Nitekim bize uzmanlık için bi garanti verilmedi. Geçen seneki tabloya bakarak umutluydum ancak artık bu aranma olayını unutuyorum
-
bana da aramalar bitti ulaşamadıklarımızı arıyoruz dendi elim ayağım titriyor
-
Twitterdan birinin vatsap grubunda 58 istanbul aranan varmış. Kesin mi bilmiyorum sadece öyle söylendi
-
@i̇slimkebabı üzülmeyin hocam ben bu durumu sürekli yaşadığım için alıştım artık
-
@i̇slimkebabı dün birine de baraj 56 demişler daha aranması gerekmiyor mu
-
@mrvblkk aradım şimdi kız çıktı 60 üstü kapattı filan değerlendirmeye alınmadı altı dedi Ne bahtsız adamım bir işim doğru gitmiyor
-
Hocam 61 istanbul aranmış arkadaşım sormuş hangi il.icin diye mülakatta konuscaz demişler. Saat 10 da aranmış
-
@ert1234 Ama hocam benim puan 63 ve aranmadım
-
@misiko hocam 59 la beni niye aramadılar ki acaba 59 ve 60 i atlayıp 58 e mi geçtiler
-
Arkadaşlar bende arandım demin İzmir ikametgahım İstanbul için dediler puanım 63
-
@gandalf ohoo hicam o zaman istanbul yüksek kapatır başka il için teklif oluyorsa