28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@slmnbrs hocam ziraat finans ve katılım yine ağustos ayında bir sınav yapacakmış geçen seneki gibi. Eğitimde söylemişler
-
@fth-00 inşallah yanlıştır Ik dan edindiğimiz bu bilgiler de
-
@ert1234 inşallah hocam inşallah
-
@ert1234 bende Antalya için bekliyorum hocam ama aramıyacklar sanırım
-
@kamilsever ikametgah filan olayı bahane sanıım banka da çalışan akrabamız da öyle dedi
-
@ert1234 işin garibi antalyadan kimse aranmadı galiba
-
Yahu bu ne saçmalık
Şimdi iç Anadolu'dan hiç aranan yok mu? -
20 tane müfettiş 50 uzman yard almak için bu sınavı yaptilarsa yazıklar olsun 50 kişiyi referansla da toplayabilirlerdi o kadar ınsan emek verdi yol masrafı yaptı vakıf da paraları topladı resmen
-
@fatos hocam bu kesin mi acaba ben de bu ilanı çok bekliyorum ama sanki geçen yıllarda hep bu zamanlar açmıştı ilanı
-
@adams Çok doğru söylüyorsunuz fakat onlar da ne yapsın sınavla alıyorlar ve sınav yapmak durumundalar. Sınavsız alsalar ayrıca tepki gösterilecekti. Kısmet değilmiş başka sınavlara kpss'ye çalışmaya devam.
-
@müzdarip93 hocam bu şubat ayında kazanan arkadaşıma eğitim de söylemişler
-
İç kontrolör için aranan yok sanırım
-
@872 o şekilde bir çağrılma olmaz, müfettişlik ya da uzmanlık mülakatından sonra durumunuza göre kontrolör olarak atandınız derler.
-
Alım yaparlar çoğu kişiyi mülakata çağırırlar diye düşünüyordum ama yanılmışım. Çok da şaşırmadım güzel ülkeme. Napalim yapacak bir şey yok. Ülkenin kendi gençlerine verdiği değer bu. İnsan üzülüyor. Kayırmacılığın olmadığı adil bir ülke ümidiyle bu başlıktaki son yorumumu burada sonlandırıyorum:(
-
@ert1234, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@kamilsever ikametgah filan olayı bahane sanıım banka da çalışan akrabamız da öyle dedi
arkadaşın da mübarek vakıfbank yönetim kurulunda, vdk da, diyanette her yerde tanıdığı var.
-
Arayın sorun arkadaşlar bilgi veriyorlar 60puanla konya benim ismim yokmuş listede
-
Aranan arkadaşları tebrik ediyorum nasip degilmis
-
@nairu hangi numarayı aradınız
-
@zeynepdrd 02167242721
-
ben de şimdi konuştum ik ile net bir şekilde aramalar tamamlandı dediler. herkesin allah yardımcısı olsun. senelerdir emek verip bu sınavda 1 2 soruyla elenenlere allah sabır güç versin. inşallah yakın zamanda daha çok alımın yapıldığı sınavlar olur.