28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaslar ingilizce sadece baraj için mi var yoksa puan hesaplaması na dahil ediliyor mu
-
@ozge17 Hocam cevap gönderiyorlar sizde atın mailinizi
-
@mbguy hocam size yanıt maili geldi mi suan
-
@ozge17 siz gönderin hemen mail, birşey olmaz.
-
@maxminuz @atanacakgiller @sandviçyiyenadam şimdiki sınav değil de Hocam önceki sınavda atmışlardı detaylı olarak
-
@mbguy hocam mail mi aldınız siz
-
@mbguy tamamdır, sağolun hocam.
-
Başarılı olmayanlar mail ile bilgilendirilecektir yazıyor orda. Şimdi biz mail ile rahatsız edip, sonucumuzu öğrenebilir miyiz dememiz ne kadar mantıklı? Uzman yardımcılığı için geri dönüş yapacakları varsa da yapmazlar böyle sabırsız davranırsak.
(şahsi görüşüm). -
Mail atıp sonucu alan arkadaş varmı ?
Hangi mail adresine mail attınız bilgi verirmisiniz.
-
@mrtyglr 1 sayfa ya 1 sayfa öncesine bakacaksınız orada yazıyor
-
@ozge17 gönderiyolar geçen sene de girdim ben bu sınava
-
@mrvblkk, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ozge17 gönderiyolar geçen sene de girdim ben bu sınava
geçen sene biz mail atmadan göndermişlerdi sonuçlarımızı
-
@muhalba başarılı olanlar maille bilgilendirilecek yazıyodu sanki? Asıl peşine düşmek mantıklı
-
Gönderimi paZertesiden erken olacağını zannetmiyorum İK kapalı şuan hafta sonu en erken pazertesi gönderir zannımca
-
Arkadaşlar boşuna mail atmayın ben dün açıklandığında attım daha bir sey gondermediler. Demek ki yollamıyorlar bosuna mail yağmuruna tutmayalım
-
@economister Hocam bende geçen sene değil önceki sene girmiştim bize göndermemişlerdi maille öğrenmiştik :))
O değil ben tam yenilen pehlivanmışım ya :)) -
@jamiryoo ingilizce puana dahil olmuyor
-
Konya'dan vakifa giren arkadaşlar guy ve dguyu kazanan oldu mu
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim öncelikle, diğerleri hakkında da hayırlısını diliyorum. Askerlik meselesinde Aralık ayında bedelli yapacak olmam sıkıntı olur mu? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Az önce bilinmeyen bi numara aradı vakıf sanıp ses tonumu bile kibarlaştırdim. Kargocu evinizi tarif eder misiniz dedi hay senin diyecektim eski ses tonuma dönüp anlattim