28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@bluephantom
Sınav giriş ücreti, 25.02.2019 Pazartesi günü saat 10.00'dan 15.03.2019 Cuma günü saat 17.00'ye kadar tüm VakıfBank Şubelerinden, 23.30'a kadar da VakıfBank ATM'leri ve mobil/internet bankacılığı kullanılarak ödenebilecektir (EFT ve diğer ödeme yöntemleri kabul edilmeyecektir). Ödeme yapılırken adayın T.C. Kimlik Numarası ile ev veya cep telefonu bilgilerinin girişi zorunludur.Bankada hesabınız varsa internet üzerinden yatırabilirsiniz, yoksa yatıramazsınız.
Küstahça cevaplar verecekseniz forumu meşgul etmeyin. İnsanlar bilgi edinmek için burada sizin ego tatmininize malzeme olmak için değil.
-
@akalender154 tam net olarak bilmesemde 4000 civarinda dedi arkadaslarim 3 ayda bir cift maas aldiklarini biliyorum. Bende seyi merak ediyorum basvuranlarin hepsi deli gibi bu sinava kasıyor mu yoksa daha mi relaxsiniz
-
Bu başlık altında niye herkes her şeyi bilirim havasında? (Bir zahmet şunu yapın bir zahmet şunu okuyun) Burası forum değil mi insanlar okumuş belkide anlamamıştır 2 satır güzel bir dille yazsan ne kaybedersin? Maaş hakkında sayfalar öncesinde birisi bilgi vermiş. Maaş konusunda çok kişiden ses çıkıyor insanlar haliyle çok sorguluyorlar. Birisi 3bin diğeri 4 bir diğeri ise 4500tl alır diyor. Neden durmadan sormasın bu kişiler? Herkes net bir bilgi arayışında. Şurada bile tartışma çıkıyor tahammülsüzlük hat safhada. Yoruluyor bıkıyorsan yazmazsın olur biter.
-
@zelihacag ego tatmini yaptığını pek sanmıyorum @BluePhantom gayet de açıklayıcı ve yardımcı olabilecek bilgiler verdi o size kalmış bir şey buradan soracağınıza açıp ilanı bir okuyun demek istemiş olabilir mesela
-
@zelihacag "küstahca" kelimesini tanimadiginiz bir kisi icin nasil bu kadar rahat kullanabilirsiniz,ki kendisi gayet tecrubeli ve bunlarida paylasan biri,gayet acik anlasilir ve tesvil edici seyler paylasmis,herkesin ic dunyasi farklidir ancak meseleye baktiginiz yon tamamen yanlis,arkadasimizin paylasimlarindan gayet memnunum bayag da bilgilendirici,lutfen..
-
Vakıfda temettü ne zaman yatıyor
-
@zelihacag Yazdığım mesaja bakarsanız tek bir küstah ifade yoktur. Bilakis verilebilecek en hafif sitemi vererek söyledim. Havadan nem kapmayın! Beni egolu olmakla suçladığınız şu soruyu iş ortamında herhangi bir yönetici, müdür ya da insan kaynaklarına sorsanız demediklerini bırakmazlar (bir kısmı belki yüzünüze karşı söylemez). Yarın bir gün müfettiş, kontrolör ya da uzman olacaksınız( umarım olursunuz) . Oralarda bu tür hareketi yapmamanız için şu anda yapılan bir kritiğe bile bu şekilde tavır alıyorsanız işiniz zor. Eleştiriye tahammülünüz olsun. Kaldı ki bana sanki sitenin admini ya da yöneticisi gibi forumu meşgul etmeyin demeniz küstahlık ve ego kapsamında. Kavramları yerli yerine koyalım. Eleştiriyle, sitemle, küstahlığı ayırt edemiyorsanız geçmiş olsun. @Muhalba Siz de o serzenişlerde beni kastediyorsunuz sanırım ancak maaş konusunda yorum yapmadığım için üstüme alınmıyorum. Maaşı sormanız tabiki normal zira ilanda belirtilmiyor ancak ilanda net olan şeyler sorulunca biraz düşündürüyor. Maaş uzman yard. için İstanbul'da aylık net 4000 lira civarı. Her ilde tazminat farklılaştığı için farklı yorumlar duyulması normal. @wazo İçerdeki bir iki arkadaşımdan geçen yıl da dahil olmak üzere temettülerin geciktiğini duymuştum. Yani pek belli olmuyor. Özellikle BDDK'nın İş Bankası ve Garanti hakkında temettü dağıtmama kararının yakında pek çok banka için çıkabileceği konuşuluyor.
-
Arkadaslar başvuru formunu doldururken hangi üniversiteden mezun oldunuz seçiminde benim okuduğum üniversite yok diğer seçeneğinimi seçmem gerekiyor lütfen yardımcı olunuz?
-
@frank evet hocam diger diye secip adini yaziyorsunuz
-
Arkadaşlar bedelli askerlik yapacak olan neyi seçmeli acaba ilana baktım ama göremedim
-
@bluephantom, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@zelihacag Yazdığım mesaja bakarsanız tek bir küstah ifade yoktur. Bilakis verilebilecek en hafif sitemi vererek söyledim. Havadan nem kapmayın! Beni egolu olmakla suçladığınız şu soruyu iş ortamında herhangi bir yönetici, müdür ya da insan kaynaklarına sorsanız demediklerini bırakmazlar (bir kısmı belki yüzünüze karşı söylemez). Yarın bir gün müfettiş, kontrolör ya da uzman olacaksınız( umarım olursunuz) . Oralarda bu tür hareketi yapmamanız için şu anda yapılan bir kritiğe bile bu şekilde tavır alıyorsanız işiniz zor. Eleştiriye tahammülünüz olsun. Kaldı ki bana sanki sitenin admini ya da yöneticisi gibi forumu meşgul etmeyin demeniz küstahlık ve ego kapsamında. Kavramları yerli yerine koyalım. Eleştiriyle, sitemle, küstahlığı ayırt edemiyorsanız geçmiş olsun. @Muhalba Siz de o serzenişlerde beni kastediyorsunuz sanırım ancak maaş konusunda yorum yapmadığım için üstüme alınmıyorum. Maaşı sormanız tabiki normal zira ilanda belirtilmiyor ancak ilanda net olan şeyler sorulunca biraz düşündürüyor. Maaş uzman yard. için İstanbul'da aylık net 4000 lira civarı. Her ilde tazminat farklılaştığı için farklı yorumlar duyulması normal. @wazo İçerdeki bir iki arkadaşımdan geçen yıl da dahil olmak üzere temettülerin geciktiğini duymuştum. Yani pek belli olmuyor. Özellikle BDDK'nın İş Bankası ve Garanti hakkında temettü dağıtmama kararının yakında pek çok banka için çıkabileceği konuşuluyor.
Yok hocam ben bu sayfadan birkaç kişiye mesaj yolladım maaş konusunda. Onlardan aldığım cevap doğrultusunda o yazıyı yazdım. Amacım sadece bilgi alışverişi başka bir şey değil.
-
@frank Üniversitenizin ismi son zamanda değişti mi ya da ismine ekleme yapıldı mı?
-
@bluephantom yok hocam değişmedi diye biliyorum neyse diğer seçeneğini seçip yazdım
-
Arkadaşlar işe başlama süreci yaklaşık olarak kaç ay sürüyor tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
-
Arkadaşlar başvuru ücretini atmden ödeyenler nasıl yaptığını anlatabilir mi ?
-
Arkadaşlar muhasebe seçen var mı? Seçmek mantıklı mı sizce
-
@mulkiyelii Kartsız işlemler için giriş tuşuna basıyorsunuz, ödemeler bölümünde sınav ödemesi diye bir kategori olması gerek oradan devam edersiniz. İşlem ücreti almıyor ve en fazla 50tl'lik banknot alıyor atm, aklınızda bulunsun sonra para bozdurmak için yer arıyoruz
-
@sign-in sınav ödemeleri kısmında direk tc soruyor Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı diye bi seçenek çıkmıyor o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
@plausible Geçen yıl ortalama 1 ay sürmüştü. Daha önce başlayanlar da olmuştu. Geciktirip ardından çağırdıkları adaylar da oldu. Yani şansa bağlı biraz. Umarım bu yıl öyle bir süreç olmaz.
@mulkiyelii Tc sorması yanında iki defa telefon numarası istiyor sizden. Kartsız işlem____Ödemeler____Sınav ödemeleri___Vakıf Müfettiş Sınavı.
-
@mia99 ben muhasebe sececegim gecen sene muhasebe secmistim. maliyeye gore daha kolay diyorlar gecen sene bana da kolay geldi muhasebe