28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@keynesinabv Araştırdığım kadarıyla iç kontrolörler bölge bazlı denetim yapıyorlar. Diğer bölgelere gittikleri zaman turneleri ne sıklıkla oluyor ?
-
@müstatil İlk 18 ay devamlı dışardalar. Ardından fazla dışarı çıkmıyorlar. Yılda belki 1 yada 2 kere.
-
Gy ve ing den baraj altı kalıp, alan çok yüksek yapıp çağrılan varsa yazabilir mi :))))
-
İlan benim açımdan güzel bir zamanda geldi.Her sene olduğu gibi İngilizce barajı yine çok can yakacak.Yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorum .
-
@bluephantom ben maliye seçeceğim hocam. aynen.
-
@simón-bolívar Sıkı çalışın hocam maliyeye. Geçen yıl Ankara Üniversitesi maliyede duman etti adayları. Diğer bütün barajlardan geçtim ama maliyeden 2 soruyla baraj altı kaldım. Hayatımda maliyeden darbe yiyeceğimi hiç düşünmemiştim ve ağırıma gitmedi değil. Özellikle genel gergi hukuku ve özel vergi hukukuna iyi çalışın ve işletme bölümlerinde finansal yönetim 1 ve 2 derslerinin notlarından edinin. Girdiğinizde göreceksiniz o bölüm sadece maliyeden ibaret değil; finansman da isteniyor. Başarılar
-
@bluephantom hocam murat kpss işletme kitabının finansal yönetim kısmı yeterli olur mu?
-
@bluephantom birde hocam iktisat kısmı nasıl? o da mı maliye gibi.
-
@simón-bolívar O kitap bende var ve kesinlikle yeterli değil. İktisat geçen yıl normalin bir tık üzerindeydi ama yapılamayacak kadar da değildi. Yalnız çarpan soruları baya bir yer tuttu. Üniversiteden üniversiteye değişir ancak tavsiyem iktisatta çarpan ve matematiksel uygulamalara iyi bakın. Boğaziçi matematiksel iktisat konusunda Türkiye'deki en önde kurum denebilir. Zorlama ihtimalleri var. Kaldı ki kurum da geçen yılki düşük puanla girenlerden muzdarip gy baraj ve puanlarını yükseltti. İktisat da maliye gibi finansman ve işletme soruyor.
-
@bluephantom, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@simón-bolívar O kitap bende var ve kesinlikle yeterli değil. İktisat geçen yıl normalin bir tık üzerindeydi ama yapılamayacak kadar da değildi. Yalnız çarpan soruları baya bir yer tuttu. Üniversiteden üniversiteye değişir ancak tavsiyem iktisatta çarpan ve matematiksel uygulamalara iyi bakın. Boğaziçi matematiksel iktisat konusunda Türkiye'deki en önde kurum denebilir. Zorlama ihtimalleri var. Kaldı ki kurum da geçen yılki düşük puanla girenlerden muzdarip gy baraj ve puanlarını yükseltti. İktisat da maliye gibi finansman ve işletme soruyor.
Ne anlamda müzdarip dostum, bir de işe alınanları mı yoksa yazılıyı geçenleri mi kastettin
-
@leightbau Banka genel yetenek ve temel işlem bilgisinde 20-21 tane yapıp diğerlerinden görece daha iyi yapanlara kapı açmak istemiyor. Bunu bizzat mülakatta komisyonun tekinin önünden geçerken duydum. Geçen yıl puanlar 48 civarına kadar düşmüştü. Bu seviyeyle işimiz zor bir şeyler yapmak lazım diyorlardı. Anlaşılan yapacakları şey buymuş.
-
@bluephantom, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@leightbau Banka genel yetenek ve temel işlem bilgisinde 20-21 tane yapıp diğerlerinden görece daha iyi yapanlara kapı açmak istemiyor. Bunu bizzat mülakatta komisyonun tekinin önünden geçerken duydum. Geçen yıl puanlar 48 civarına kadar düşmüştü. Bu seviyeyle işimiz zor bir şeyler yapmak lazım diyorlardı. Anlaşılan yapacakları şey buymuş.
Teşekkür ederim, aslında çok da haksız sayılmazlar bu konuda ama ciddi bir süre kısıtının olduğu da ortada
-
çıkmış sorular elinde olan var mı?
-
@leightbau Rica ederim. @Simón-Bolívar 2008 yılına dair sorular var ama banka sınav sorularını paylaşmadığından bulmak imkansız.
-
Arkadaşlar, Maliye'de finansman politikası ve yönetimi hakkında bilgisi olan var mı?
-
@sign-in Yukarıdaki mesajları okursanız işletme programlarında okutulan Finansal Yönetim 1-2 derslerini ifade ettiğimi görebilirsiniz.
-
@elifd ya da herhangi bir kurum sınavı oldu mu Boğaziçi Üniversitesinin hazırladığı?
-
Arkadaslar işletme ekonomisi için kaynak öneriniz var mı ?
-
@bluephantom teşekkür ederim, peki bu alan için önereceğiniz bir kaynak var mı?
-
Arkadaşlar 40 tane direk matematik sorusu değil mi yanlış anlaşılma yok