28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar sadece meraktan soruyorum. Sizce guy mu yoksa banka ic kontrolor yrd mı Ikisininde tum yonlerini dikkate alirsak sayet?
-
@simón-bolívar uzman yardımcılığında kriter farklı olabiliyor.ing ve mati cok kötü olup alani 30 üstü olan bir cok kişiye uzmanlik teklifi geldi.Ama genelde,ingilizce ve alan derslerinden birinden barajı geçemeyene geliyor teklif.Matematigi iyi yapmaya çalışın.
-
@872 özlük hakları bankanın daha iyi ama statüsko tartışılır. PTT uzmanlikmi vakif uzmanlik mi ikiside benzer
-
@sinavparambitti Peki bu uzman yard. nasıl? Sözleşmeli mi?
-
@corleone onu bilmiyorum ama maaşı açısından soruyosan 4500 üstüdür.
-
@sinavparambitti hemen hemen şans işi aslında çünkü örnek verdiğiniz iki kriterde de çağrılan Kişiler duymuşsunuz..
-
@ücüncütekil evet haklısınız.
-
@sinavparambitti İstanbul'da oturanlar daha mı avantajlı? Ankara da oturanların da şansı var mıdır?
-
1 hafta ile yaşım tutmuyor
-
@872 Kesinlikle iç kontrolörlük. Guy hem maaşı hem özlük hakları iyi değil. Kaldı ki kariyer olanakları bakımından kontrolörlük kat kat üstün. @sinavparambitti Maaş ve özlük hakları henüz bilinmiyor. Bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz anlamadım. Bir bilginiz varsa paylaşır mısınız? @colinclark55 Sınav başvurusu 2017 sonunda sınav 2018 yılında yapıldı hocam.
-
@sinavparambitti sağolun hocam.
-
@keynesinabv İç kontrolörlükte rotasyon var mı ? Birde çalışma yerleri İstanbul mu ?
-
Daha önce Boğaziçi Üniversitesi'nin hazırladığı bir banka sınavı oldu mu biliyor musunuz?
-
@müstatil ne rotasyonu yahu sabit insanlar değil bunlar. Alırsın bilgisayarını gidersin birime birimin işi neyse mevzuatını okursun işlerini takip edersin yaklaşıp 1 sene oradan kalkamazsın
-
Arkadaslar merhaba. Muhasebe mi seçmek daha avantaj olur maliye mi? Muhasebe içinde sadece genel muhasebe mi var bir de maliyet falan yok mu geçen sene giren arkadaslar bilgi verirse cok memnun olurum
-
@keynesinabv İş tatmini ve maaş açısından Gel. Uzm. Yrd. ile karşılaştırma yapar mısınız ?
-
Arkadaşlar görev yeri İstanbul dimi İstanbul şartlarına göre maaşı hakkında Bilgisi Olan
-
@fenerbahceli banka muhasebesi var hocam. ordan da bayağı soru geliyormuş.
-
@müstatil yukarıda uzun uzun anlatmıştım guy SGK falan yerine bankada çalışmayı seçerim. Tabii ki orta ve uzun vadede daha çok getirisi var ama çalışmayım yatış mesleği derseniz bu o değil
-
@fenerbahceli Muhasebenize güveniyorsanız evet. Eğer hayır diyorsanız bulaşmayın derim. İlla muhasebe diyorsanız banka muhasebesine mutlaka göz atın. @hacettepe Görev yeri genel olarak merkezdir( İstanbul) ama farklı illerde açık kadrolara göre de atama yapılabiliyor. @müstatil Müfettişlik ve iç kontrolörlük guyun gayet üzerinde. 2018'de iç kontrolörler 5600 alıyorlardı aylık net( dil tazminatı hariç). Müfettişlerin ne kadar kazandıklarını siz düşünün. Uzmanlıksa pek farklı değil memurluktan. Guy daha stabil ve rahat fakat yerine göre önü kapalı. Ne istediğinize bağlı. @Simón-Bolívar Banka muhasebesi kesinlikle çıkar. İhmal etmeyin.