28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ryan daha çok zeka soruları gibi şekil yeteneği. İşlem soruları 8 tane falan gelmişti 2018 de
-
@north-remembers teşekkürler
-
Arkadaşlar Antalya için uzman yardımcılığına çağrılan oldu mu hiç? Yoksa sadece istanbul ve Ankara mı sadece
-
@elifd isletme iktisadı için yasin çobanın bir kitabi var işinizi gorur
-
@olursaolur çok teşekkür ederim
-
Arkadaslar sinav ucretini yatirmaya gittim mersisden kimlik bilgileri alinamamaktadir diyor aynisini yasayan var mi
-
@xxx hocam vakıfbank'ın sitesinde ki başvuru formu daha aktifleştirilmemiş ondan dolayı böyle bir sorun yaşamış olabilirsiniz ?
-
@takkurt evet ona sonra bende baktim biraz fazla heycan yaptim galiba simdi yine bankaya geldim insallah simdi olur
-
@xxx halledebildiniz mi hocam ?
-
Arkadaslar ilan metnine artık ulaşamıyorum direkt başvuru sayfası çıkıyor ödemeyi yapmadığım icin de giriş yapamıyorum. Böyle bi sacmalık olabilir mi? Tekrar konuları falan görmek istiyorum incelemek istiyorum iyice ulaşamıyorum
-
@fenerbahceli
https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2688Vakifbank internet sitesine girdiğinizde de reklamı var.
-
@takkurt aynen oldu çok sukur tesekkur ederim
-
@makulguvence teşekkür ederim
-
@xxx seçmeli ders olarak ne seçtiniz hocam ?
-
@takkurt maliye sectim ama tvs konusunda aslinda cok guvenmiyorum kendime duzeltme oluyormus dusunucem daha
-
@xxx muhasebe seçtim bende hocam tvs'den korktuğum için
-
@takkurt onunda banka kısmı korkutucu bakalım zman var arastirir duzeltiriz gerekirse iyi calismalar
-
@xxx iyi çalışmalar hocam
-
Arkadaşlar ben dilden kesin kaybedeceğim bunu bildiğim için uzman yardımcılığı belki gelir diyerek sınava gireceğim. Ama hali hazırda ikamet ettiğim şehir değil de başka şehir yazacağım. Bunun için başvuru esnasında mı ikamet değişmek gerekir? Önceki sayfalarda bi ikamet muhabbeti döndüğü için sorma gereği duydum.
-
Mulakattan elenen bir daha girebiliyor mu arkadaslar.