Sart islem var miydi arkadaslar
xxx tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yazp aramayin ya ne olursunuz 1 yildir bu sinavi beklemiyoruz senelerimizi verdik tahammul yok çalışamıyoruz bile bir susup bekleyelim onlarda bunu dusunur heralde belli bir yerdeki insanlar sonucda düşünmezlerse de canini dusunen gitmesin artik ne diyim görende fanusdasiniz hic disari cikmiyorsunuz sanir
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Maliye Soruları ve Cevapları
@sbf13 isletme adi diye isaretledim ticari unvan secmek zorundalar ama isletme adi ihtiyari diye biliyorum
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaslar sinav ucretini yatirmaya gittim mersisden kimlik bilgileri alinamamaktadir diyor aynisini yasayan var mi
-
@bluephantom ondan oncekindede maliye kolaymis zaten belli olmuyor yani keske secmek zorunda kalmasak ne varsa cozsek bu daha zor :))
-
Issizlikten kirıldığimiz bu günlerde sanirım eziklige razıyım tesekkur ederim
-
@sinavparambitti oncelikle yonlendirmeniz icin tesekkurler ben hic hafife almiyorum hatta kurtlar sofrasi olarak goruyorum bu ilanlar gelmezken ozellikle istanbulda oturan bi cok arkadasimiz bu sinava girecek isterse kpss de siralamasi ilk 1000 lerde olsun bende 2500 lerdeyim ama el mahkum hatta beni kurtarsinda neresi olursa olsun diyorum artik kpss ye nasil calisiyorsam ayni oyle calisiyorum kitaplar notlar vs yeterli olur degil mi
-
@fernando-reges ilanda var hocam sinavda ingilizcede var
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@asıl07 hocam 85.03 le giren arkadaslari 85.30 la listeye koymuslar mesela oda kusuratla kaybeden arkadaslari etkiliyor
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
@80üstamadnnmsz hocam sonucda mulkiyet ve ayni haklara iliskin istihkak davasi bende o yuzden tasinmaz ve mulkiyet diye dusundum yanlis mi dusunuyorum?
xxx tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@m-oner9559 daha önce yapıldı ama hemen değil bir kaç ay sonra bir arkadasim o şekilde girdi hatta vakifa ama tekrar yapılır mı bilemeyiz
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Arkadaşlar hatirladiklarimizi yazsak mı
Hacze itiraz süresi vardı
İstihkak davası
Taşınmaz şerhi 10 yıl
Emre yazılı denetim devri
Hangisi alacak senedidir diyordu pay senedi yaptım
Adi bişey vardı aklıma gelmiyor
Şubeyle ilgilli yanlış olan dava merkezde açılmak zorunda diyen şıktı
Tam tamamlayıcı mal min
Kar Max 7 yaptım
ıs lm sorularının net cevapları aklımda degil
6000 işaretledim
Xulkesi her iki maldada karşılaştırmalı üstünlüğe sahiptir işaretledim
Cevaplarım yanlış olabilir aklıma gelenleri yazDim
Şimdilik aklıma gelenler bunlar -
Yazp aramayin ya ne olursunuz 1 yildir bu sinavi beklemiyoruz senelerimizi verdik tahammul yok çalışamıyoruz bile bir susup bekleyelim onlarda bunu dusunur heralde belli bir yerdeki insanlar sonucda düşünmezlerse de canini dusunen gitmesin artik ne diyim görende fanusdasiniz hic disari cikmiyorsunuz sanir
-
Arkadaslar guy sorulari pdf varsa ozelden yazsaniz mail versem gonderebilir misiniz? Son 2 yilda cikanlar bile olsa yeterli
-
@hayırlısı035 konya nasil.acaba?
-
Arkadaslar 78.14 ile istnbul ankara kocaeli konya sivas biri gelir mi sizce istanbulda oturuyorum anlarayi esim cok istedi
-
@atanacakkpssli daha once guy sinavina girmis miydiniz ben girmistim o sebepten oturu mu acaba baska bisey gelmiyor cunku aklima. Sonuc olarak gonderildi yaziyor ama hocam panik yapmamiza gerek yok bence
-
@atanacakkpssli bende de oyle hocam anlamadim bende yanlis bisye yapsak form gitmezdi ki
-
@idealistbiri hocam needen goruntuluyoruz ben goremedim
-
@mali-sömürü yeniden fotograf yukleyin diyin hocam yeni fotoyu sectiginizde eskisi kaldiriliyor onuda kaydetmeyi unutmayin ama:)