28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Tabi sinavi yapan universite degisti bu sinavda ne olacagi belli olmaz muhasebe mi maliye mi konusunda.
-
@colinclark55 sorular hakkında biraz bilgi verebilir misin hocam? Zorluk derecesi ve konu dağılımı ile ilgili
-
@takkurt gecen seneki sinav cok kaloteliydi. Daha once ziraat veya halk bankasi sinavlarina girdiyseniz onlain sinavi gbi bi sonav beklemeyin cok daha kaliteli sorulardi. Genel yetenek biraz oyalayici sorulardi mantik sekil yetenegi fln vardi. Ingilizcem yok oyuzden bilgi veremeyecegim. Alan konularinda muhasebe kpss den daha kolayd gibi geldi bana. Iktisat kpss ayarinda belki bi tik daha zor diyebilrz. Hukuk zorlayiciydi olay orgusunden soru sormuslardi bu nedir su nedir tarzinda degilde biraz daha olay orgusu var diye hatrliyorum. Ama bu kolaylik zorluk kisiden kisiye degisir hocam kpss a grubu sinavina saglam bi sekilde hazirlaniyorsan korkmaya gerek yok. Benm genel yetenek kismi skntiliydi oyuzden o kiaima biraz agirlik veriyorum calisirken.
-
@colinclark55 anladım hocam teşekkürler. Bankalar muhasebesi için kaynak önerildi mi?
-
@colinclark55 anladım hocam benimde İngilizcem zayıf, alandan iyi yaparsam bekli uzmanlık teklifi gelir diye gireceğim
-
Antalya’dan çağrılan hiç Yok mu geçen yıl varsa da puanlarını söyleyebilir mi
-
@takkurt ben de onun icin giriyorum hocam gecen sene 48 50 lere kadar indi diyorlar puanlar istanbul icin ama bu sene okadr dusermi bilemem hepsinden cok iyi yapmak icin calisin konu fln. elemeyin
-
@mia99 yok hocam bana kimse kaynak onermedi bende de kaynak yok netten baktiydim gecen sene bu sene daha detayli bakmadim banka muhasebesine kaynak bulrsam yada ozet ciksrtirsam burdan haber veririm foruma
-
@colinclark55 teşekkürler hocam
-
@colinclark55 inşallah hocam hakkımızda hayırlısı olsun. İyi çalışmalar
-
İnternetten ödeme nasıl yapılıyor?
-
@colinclark55 MEGEP diyorlardı hocam Google yazınca çıkıyor
-
@pistov35 tamamdir hocam cok sag olun bakacagim.
-
@colinclark55 MEGEP banka muhasebesi hocam tam olarak bunu yazın bankacılık hukukuna nereden çalışabilirim güncel olarak bilginiz var mı?
-
@pistov35 bankacilik hukuku hakkinda pek bi bilgim yok hocam ama gecen seneden hatrladigim kadariyla bankacilik hukuku ve banka muhasebesiyle ilgili cok soru gelmemisti galiba tamda hatrlamadm. yanlis yonlendrmek istemem. tabi gene de calismak lazim.
-
@pistov35 ben gecen sene o konuya calismadan girmistim hocam gene de hukukta yaridan fazla yapmistim. Ama bakmakta fayda var ne kadr cok yaparsak o kadar sansimiz artar.
-
@colinclark55 evet aynen öyle ben bi yerde duymuştum 7 tane çıktı diye az değil eğer ogrenirsem PDF paylaşırım buradan
-
@pistov35 tamamdr hocam
-
Arkadaşlar bu sinavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
-
@bakalım ???