28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@pistov35 Bankacılık kanununa bakmak gerek ancak gereğinden uzun ve o kadar soru getiren bir alan değil. 1-2 tane anca. Vaktiniz varsa göz gezdirin yoksa büyük bir kayıp değil.
-
Arkadaslar 2008 sorularına ulaşılıyor sanırım suan orda muhasebede denetimle ilgili sorular gelmiş genel muhasebenin içine girmiyor sizce çıkma ihtimali var mi yoksa o zaman ki konular mi değişiktir ?
-
@frank hayir
-
İlanda yazmıyor ama belki bir konu başlığının içine almış olabilirler diye soruyorum,Maliyet Muhasebesi var mı sınavda? Ve bir de daha önce sınava girenler genel yeteneğin zorluğu hakkında bilgi verebilirler mi?
-
@colinclark55 toplam soru sayısı 100 dimi hocam 20 gk gy 20 yabancı dil 60 tanede alandan oluşuyor
-
@mehmetkvl yok hocam genel yetenek 40 iktisat 40 hukuk 40 muhasebe yada maliye sectigin ders soru sayisida 40
-
@mehmetkvl ingilizce de 40
-
@colinclark55 vay be bilmiyordum bunu sağolasın hocam son olarak türkçedr var mı gk da yoksa sadece matematik mi oluyor.sanırsam paragraf, dil anlatım vs yok
-
@mehmetkvl hocam paragraf var miydi tam hatrlamiorm.ama sekil yetenegi sayisal mantik sozel mantik fln vardi problem falanda vardi
-
@colinclark55 eyvallah hocam teşekkür ederim
-
Hocalarım sizce iç kontrolörlük mü iyi uzman yardımcılığı mı birde uzman yardımcısının maaşı istanbul dışında tahmini ne kadardır
-
İç kontrolör İstanbulda mi çalışmak zorunda?
-
40 soru olduğu ilanda yazıyor mu?
-
@oz-ece35 yazmıyor
-
@mehmetkvl @colinclark55 Genel yetenekte türkçe sorusu yok sadece matematik ve şekil mantığı. Ales sayısal bölüm gibi düşünün. @Akalender154 İç kontrolörlük açık ara iyidir. Uzman yardımcılarının maaşı bulunduğu ile bağlı olarak değişir. En fazla İstanbul'da alırlar o da 4000 civarı. @Muhalba Geçen yıl Ankara'dan iç kontrol olarak atanan vardı.
-
@bluephantom dogrudur hocam ben sozel mantikda var diye kaldi aklmda
-
@colinclark55, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@bluephantom dogrudur hocam ben sozel mantikda var diye kaldi aklmda
Evet sözel mantık var
-
@colinclark55 Geçen sınavda sözel mantık yoktu diye hatırlıyorum.
-
@bluephantom sinav ilaninda sayisal-sozel akil yurutme yazmis hocam benim burdan anladigim sozel mantiginda var oldugu. Ama gecen seneden de emin degilm bu seneden de emin degilm var olup olmamasi konusunda. Gene de bakmak lazim ne olur ne olmaz .
-
@colinclark55 Yok tabi ki mutlaka hazırlanın. Maliye'de de Genel Vergi Hukuku görünmüyor ama mutlaka sorulacaktır. Geçen yıllarda olduğu gibi.