28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@BluePhantom Hocam müfettiş yardımcılığı mülakatına girip iç kontrolörlük veya uzman yardımcılığı teklifi alanlar ne zaman iş başı yapıyor ? Müfettiş yardımcısı olanlar ile aynı anda mı yoksa ayrı bir süreç mi söz konusu ?
-
Merhaba arkadaşlar geçen sene Ankara yada Istanbul dışı ikametgahı olupta uzman yardımcılıgı teklifi alan var mı?
-
@walterbishop var hocam arkadaşlarım.birisi iç kontrolör birisi uzman. Uzman olan ile samimiyim ben. Suanda İstanbulda çalışıyor.
-
@celebrimbor İç kontrolörler müfettişlerden bir müddet sonra yapmıştı uzmanların bir kısmıyla aynı zamanda. Uzmanların diğer kısmıysa 2-3 ay sonra yapmıştı.
-
Arkadaşlar vakıfbank ta uzman yardımcıları, iç kontrolörler ve müfettiş yardımcıları ne kadar maaş alıyor yaklaşık olarak bir bilginiz var mı?
-
@mehmetkvl Geçen yıl insan kaynaklarının nasıl berbat bir süreç yürüttüğünü gördüğüm için biliyorum hocam. İnanın hiçbir şekilde işlerinin ehli değiller. Hayatımda gördüğüm en berbat ik söz konusu. Elenenlere bir ret cevabı yollamayı zul gören bir yönetim var karşınızda. Siz düşünün! Umarım sizin süreciniz daha parlak olur.
-
arkadaşlar sayısal mantık için hangi kaynakları kullanıyorsunuz ve önerebileceğiniz bir kaynak var mı?
-
arkadaşlar sisteme bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum, fotoğrafın hangi formatta olması isteniyor yardım eder misiniz?
-
Arkadaşlar bunu kimse sormamış , eğer 100 kişilik listeye girersek ve müfettiş yard mülakatinda elensektemi uzman yard teklif ediyorlar yoksa sadece ingilizce yapAmayanlar yani barajı gecemeyenler için mi uzmanlık yard teklif ediyolar
-
@erciyes38 hocam ben başvuru bile yapamadım ya iki gündür fotoğrafın uzantısı ne olmalı sürekli hata veriyor sen nasıl yaptın?
-
merhaba yardım eder misiniz basvuruda fotoğraf yüklüyorum her yerde yüklediğim fotoğraf kabul etmiyor sebebi yok uygun dosya değil diyor uzantı da değiştirdim hiçbir şekilde olmuyor başvuru yapamıyorum resmen napmalıyım
-
@icav Ben jpg formatında yükledim boyutu ise 41 kb.
-
@yelizn jpg formatında yükleyin boyutunu düşürün 600 kb civarı yükledim ben ama 3.5 mb olsa da kabul ediyor.
-
@simón-bolívar boyutu paintten dusurebiliyorduk dimi
-
@celebrimbor jpg jpeg hepsini denedim. Tuhaf olan neden olmadığını yazmamaları
-
Arkadaşlar bu uzmanlık olayını anlamadım. İngilizcem hiç yok. 3 alandan 100 doğru genel yetenekten 25 doğru ingilizceden de 8 doğru yapsam uzmanlığa çağırırlar mı? Yoksa boşuna para ve emek vermiyim.
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar bu uzmanlık olayını anlamadım. İngilizcem hiç yok. 3 alandan 100 doğru genel yetenekten 25 doğru ingilizceden de 8 doğru yapsam uzmanlığa çağırırlar mı? Yoksa boşuna para ve emek vermiyim.
Çağırıp cagirmama olayı ikamet ettiğin ilin ihtiyacına göre değişir. Örneğin, ankara için yüksek puan alsan cagirmazlar, İstanbul için düşük puanla bile çağırabilirler gibi. Kaç doğru yapılmalı falan kimse tahmin edemiyor. Elinden geleni yapacaksın gerisi şans işi
-
@celebrimbor ben de jpg formatında yükledim ama olmuyor bir türlü ya nedense başka formatlarda da yükledim, ÖSYM'deki fotoğrafı indirip yükledim onu da kabul etmedi.
-
@icav Başka bir tarayıcı kullanmayı deneyebilir misiniz ? Chrome'sa Mozilla veya tam tersi. Bir başka bilgisayar da olabilir.
-
@icav benm de olmuyordu. Dosya ekleyip direk devam diyordum ama dosya ekleyip yandaki ekle butonuna tıklayıp öyle devam demek gerekiyor sonradan fark ettim