28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Sınavda ulrs iktisat dahil mi
-
@i̇rving-fisher, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Sınavda ulrs iktisat dahil mi
Uluslararası Ticaret yazıyor ilanda. Aynı şey mi uluslararası iktisatla fikrim yok.
-
bilgisayar 2 konularından bilgi sistemleri konusu hakkında pek bilgi bulamadım elinde kaynak olan yada pdf not vb. olan biri var mı acaba ?
-
sınavda muhasebede bilanço analizi diye bir konu var.Bu neleri kapsıyor? Geçen senelerde girenlere mali tablolar analizi ve maliyet muhasebesi soruları sorulmuş muydu?
-
Arkadaşlar merhabalar. Herkese iyi çalışmalar öncelikle. Umarım emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda alırız.
Bankacılık Hukuku ile ilgili notu olan var mı? Veya nereden ulaşabilirim, yardımcı olursanız sevinirim
-
@f-hayek Hocam bu sınavda uluslararası iktisat değil uluslararası ticaret ve finansman var. İkisi ayrı şeyler, yanlış konuya çalışmış olmayın diye söylüyorum.
-
@tonyukuk646 emin misiniz hocam? Uluslararası İktisat denmişti
-
@muhalba ayni şeyler olmamalı diye düşünüyorum bankaya soracağım
-
@tonyukuk646 Hocam valla çok sağolun ya ben ilk uluslararası iktisat diye görüp ona çalışıyodum özellikle de eksiğim olan konu diye.
-
Banka iletisim numarasini bilen var mi acaba forumdan kaldirilmis bulamıyorum
-
@marsiyal Hocam konular bunlar: "EKONOMİ:
İktisada Giriş, Mikro İktisat, Makro İktisat, Maliye Politikası, Para/Banka/Kredi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, İşletme Ekonomisi" -
@Aslan-Reyiz Merhabalar. Elinde bankalar muhasebesi pdf notu olan var mı?
-
@bakalım maalesef hocam.
-
türev-integral çıkıyor mu bilen var mı ?
-
genel yetenekte türkçe var mı ?
-
@tonyukuk646 hocam ne önerirsiniz kaynak olarak
-
@pistov35 Maalesef bende de kaynak yok.
-
beyler hanımlar bankacılık hukuku pliissss
-
@hmnhpsi123 yok artik:)) tabikide hayir
-
@muhalba bankaya sordum fakat boğaziçi univ biliyor biz karışamayız çıkabilirmiş bilginize