28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@muhalba bizimkisi bir umut, zaten fakirim de:)
-
@emirkarahanli yok hocam feeling.
-
Sözel mantikta B ve C kardeş miydi? Birde çizgi grafiğinde 2017 yılının oranı 14/11 miydi
-
@michaelcorleone impression kesinlikle influence olcak %1 milyon eminim.Diger yukarda yazdığım sorularda kesinlikle cift cevaplı sorular,bence bu kadar emin olmayın hocam.Politika icin enact kullanamazsın law olsa neyse .etkinlestirme anlamida enact in olaya uygun değil sağladı daha mantıklı. O Yüzden çok iyi bir şeyi bilmeden buraya kesin yargı kullanmak mantıklı değil
-
@emirkarahanli influence kardes o arkadaş sadece çok bilmiş konuşmuş rahat ol,yukardaki iki soruda çift cevaplı.
-
@sinavparambitti internette impression kelimesinin eş anlamlarina bakabilirsin.
-
@michaelcorleone ilk sirada impact influence var.Her seyi kendi yaptiginizi dogru saymayin.Feeling oraya yakışmıyor. impressionu görünce influence zaten kaçınılmaz.
-
@sinavparambitti bide hala ısrarcı olman ilginç.
-
@sinavparambitti But those same roots make it hard for Mr. Modi to enact a policy in Kashmir that will draw the young protesters into a dialogue. Örnek bir cümle. Ben okulu İngilizce okudum. Siyaset bilimi mezunuyum.
-
@sinavparambitti paragrafta pasive edilgen yapıda uygun olan feeling idi. Doğru bildiğim şeyde ısrarcıyım evet:)
-
@michaelcorleone https://dictionary.cambridge.org/tr/sözlük/ingilizce/impression eş anlamlılar kısmı sana yeterince açık olur umarım. Enact olayı ise dogru olabileceğini söyledim fakat provided de o sağlıyor. Tartışmayalım. Başarılar diyorum.Insallah ben baraji rahat gecersem sizinki dogrudur.Siz rahat geçerseniz benimki doğrudur. Hakkınızda hayırlısı
-
@sinavparambitti diğer yaptıklarını söyle bakayım neler yaptın başka dilden.
-
@hak-111111 hocam bende onu işaretledim maalesef doğru cevap o değilmiş İslami finans sistemleri yazınca Google a çıkıyor neler olduğu
-
@marsiyal hocam maliye mı secmistin muhasebe mi
-
@hak-111111 maliye
-
@fatos bnm kitapçıkta cumhurbaşkanlığı sisteminin ilki diye soruyorlardı
-
sınav sorularını sacma formatını gördük arkadaslar sınava giren sayısıda bi hayli fazla.özellikle uzmanlık için hukuk muhasebe 30uzeri iktisat ve genel yetenek 20 civarı mülakakata çagrılmak icin sizce yeter mi? bu konuda tecrubeli arkadaslarin düsüncesi nedir merak ediyorum
-
@cgty hocam a2 kitapçı degilmiydi sizin
-
@sinavparambitti bu soruyu ben de influence yapmıştım hocam emin misiniz acaba cevaptan bazıları feeling diyor
-
Muhasebenin temel kavramları ne olacaktı bilen var mı?