28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@hak-111111 hocam 1930 2001 olacak
-
@marsiyal pardon hocam
-
@hak-111111 dolaylı vergi olduğundan eminmiyiz ,yanlış hatırlamıyorsam soru'' KDV hangi sınıflandırmaya girer'' gibi bir soruydu ve cevaplarda harcama diye bir şık ta vardı
-
Arkadaşlar maliye de bir soru vardı ithalat yapıldığında vergilendirilmez gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum. Ama şıklarda mtv, rıhtım resmi, kdv vardı o soruya ne cevap verdiniz
-
@atanacakgiller mtv dedim ona hocam
-
@marsiyal hocam ben KDV dedim ama mtv ve KDV arasında kaldım o yüzden emin değilim cevabımdan
-
Arkdaşalar hukukta senet/poliçenin eksik bir unsuru vardı. o eksik unsur vade miydi ? Düzenlenme tarihi miydi ? soruyu hatırlayan var mı ?
-
soru ve cevapların açıklanmasını talep edebiliyor muyuz ?
-
@tas34 görüldüğünde ödenir miydi acaba o soru
-
@tas34 soruyu suan tam hatirlamiyorum ama emin olarak vade yapmistim hocam o soruyu.vade zorunlu unsur degildi
-
@tas34 bende vade yaptım hangisi poliçeyi geçersiz kılmaz gibi bir şeydi sanırım soru
-
@hustundag hocam soru şöyleydi bono da vade belli değilse ne zaman ödenir diyordu soruda? Poliçe sorusu yoktu
-
@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@hustundag hocam soru şöyleydi bono da vade belli değilse ne zaman ödenir diyordu soruda? Poliçe sorusu yoktu
Vade yoksa görüldüğünde ödenecek olacaktı.
Muhasebe secenlere dediğiniz gibi soruldu. Maliyeye nasıl soruldu belki yukarda bahsettikleri gibidir. -
@tas34 Görüldüğünde ödenir diye bir cevap vardı. Siz o soruyu diyorsunuz sanırım.
-
@muhalba maliyeyi seçtim bende hocam evet vade görüldüğünde ödenecek olanda vardı, iki ayrı soru vardı bir de hangi unsurların eksik olması geçerliliği etkilemez de vardı
-
Sınav puanlaması nasil hesaplanıyor uzman yardimciligi icin
-
@hak-111111
12- doların lakabı- greenback
13-islam finansında emek ve sermayenin birleşimine ne denir ?
14-islam finansında faiz ile ilgili hangisi doğrudur diye bir soru vardı(emin değilim)
15- bütçe açığının gsmh içindeki oranı %1 %2 %10%20 gibi şıklar vardı
16-ilk soru iki ülke vardı gysih larını soruyordu 30 ile 110
17- 60 birim yatırım için kaç yıl geçmesi gerekir
18- yatırımlar tamamlandıktan sonra kamu harcamları tüketim şu kadar artarsa vergi oranını soruyordu sanırım ( şıklarını hatırlayamadım )
19-para telbi para arzı grafiği vardı para talebinin sola kaymasının nedeni(fiyatlar genel seviyesinin düşmesi)
20-açık enflasyon hedeflemesi - 2006
21-mvp*p=w sorusu vardı
22- esneklik sorusu vardı % q daki değişim/ % de değişim = -2 esnek olacaktı -
@hustundag hocam esneklik 2 cikacakti elastik olacak diye dusunuyorum
-
@hustundag para talebinin sola kaymasının sebebi faiz oranlarındaki artış olacaktı hocam piyatlar genel düzeyindeki düşün para arzı ile alakalıdır.
-
@hak-111111 sanki iki soru vardı birinin cevabı inelastik diğeri elastik yanlış da hatırlıyor olabilirim