@urfaspor63 Başkan sesli güldüm Pc de kayıtlı değil miymiş
tas34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar ben uzman yardımcılığı sınavına İstanbulda girdim. SPK sınavı gerçekten çalışma isteyen bir sınav. Umarım sınav kağıtları okunurken sınavın tarihinin hemen açıklanması göz önüne alınıp puanlamada bonkör olurlar genel izlenimim 600 kişilik sınava 300 kişi tüm oturumlara girmiştir. Sınavda gözetmenlerin ve kurumun davranışı bence gayet iyiydi.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Koskoca SGK sitesi 5.000 kişi aynı anda girince çöküyor mu ? Tuhaf ya
-
@colebusthe10 kurumu aradım daha komisyon yazılı sınavı okumayı bitirmemiş.
-
Galiba spk nın en güzel yeri komisyon, günlük 5 kişinin okuması bitse 30*5:150 kişinin okunmuştur Zaten sınavı tamamlayan kişi sayısı en fazla 250 dir 20 gün daha sabredin
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@derya-senol kaçtı sizin ? benimde üniversitedem Kırklareli diye orayı yaptım
-
Spk kaliteli bir kurum. bir kaç gözetmen yüzünden canınızı sıkmayin. Umarım başarılı oluruz
-
@sitareee ben istanbulda girdim sınava. Bizim sınıftaki gözetmenlerde gayet iyiydi. Kılıf kıyafet muhabbeti hiç olmadı. Güler yüzlülerdi. Hatta bildiklerimizi yapmamızı ve pes etmememiz gerektiğini dile getirildiler.
-
@colebusthe10 bende isranbulda girdim 15 kişi kalmıştı sınıfta
tas34 tarafından gönderilen son iletiler
-
@tas34 hepsinden bekledigim puan gelmişken bi iki dersi okuyan komisyon nasıl bir algıyla kagıt okudu bilmiyorum!! Vicdanlarına bırakıyorum
-
Ben elenmişim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Tek kalacagımı düşündügüm iktisattı. Yazım kötü diye okuyamadıgını düşündügüm komisyona burdan selam olsun. İngilizce çevirim çok iyiyken 25 veren komisyon sizede selam olsun. SPK bir uzman yardımcısı kaybetti. Fakat Almanya bir finanscı kazandı
-
@colebusthe10 valla yazmaktansa aramak mantıklı. (Cimeri aramak) çünkü aramada 24 saatte işleme alıyorlar. İnternet üzerinden ise 1 ay süresi var.
-
Açıklayın artık ya. Bezdumm
-
@kalburaltı yani açıklanması ne kadar uzun sürüyor ya. tekrardan birisi arayabilir mi
-
@colebusthe10 müfettişlik açıklandı mı
-
@colebusthe10 bende kestim Sınav sonucu açıklaması 1 ayı geçmesi saçma zaten sınava giren en fazla 300 kişidir. Bazı sınavları tamamen tamamlayan da en fazla 250
-
Galiba spk nın en güzel yeri komisyon, günlük 5 kişinin okuması bitse 30*5:150 kişinin okunmuştur Zaten sınavı tamamlayan kişi sayısı en fazla 250 dir 20 gün daha sabredin